Politica

PNL Râmnicu Vâlcea organizează, marţi, Cupa I.G. Duca la tenis de masă

Gheorghe Ioniţă, vicepreşedinte al PNL Râmnicu Vâlcea, informează că, în semn de preţuire şi cinstire a celui care a fost cel mai ilustru reprezentant  al liberalismului vâlcean, I.G. DUCA, de la a cărui moarte se împlinesc 77 de ani,   organizaţia municipală organizează o serie de acţiuni comemorative.
Printre acestea se numără şi prima ediţie a Cupei I.G. DUCA la tenis de masă,  competiţie care se adresată tuturor iubitorilor acestui sport, la nivel de amatori. „Această cupă este programata a se desfăşura, marţi, 21 decembrie, 2010, orele 13.00, în sala mică de sport a Colegiului Naţional Alexandru Lahovari. Sunt invitaţi să participe tineri, vârstnici, femei şi bărbaţi, nu contează vârsta, iar participarea este gratuită”, a anunţat viceliderul PNL.
Din partea organizatorilor, Gheorghe Ioniţă şi Roxana Moldoveanu vor acorda premii în cupe şi bani, separat pentru cele două categorii de concurs, femei şi bărbaţi.
Înscrierile se pot face telefonic, la Secretariatul Tehnic al Organizaţiei Municipale PNL, la telefoanele: 0250-735.263; 0250-765.250.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button