Politica

Deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea

Singurul cadou pe care Traian Băsescu îl poate face românilor: demisia!

Partidul Naţional Liberal a devenit alergic la Palatul Cotroceni, deoarece şeful statului a luat-o de tot razna. Traian Băsescu s-a comportat şi se comportă ca un şef de trib – al tribului PDL – şi nu ca un şef de stat. În plus, preşedintele foloseşte statul român pe post de armă în războiul declarat românilor pentru salvgardarea intereselor grupării politico-financiare pe care o patronează.
„Toate deciziile importante pentru economia românească, pentru societatea românească, pentru imaginea României în afara hotarelor ei, sunt luate de Traian Băsescu, singur, sau împreună cu cine se sfătuieşte dumnealui. Nu a făcut consultări nici măcar cu propriul guvern sau cu propriul său prim-ministru”, a afirmat preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.
Liderul liberal a transmis că, dacă vrea să facă un bine României, la sfârşit de an, Băsescu ar trebui să demisioneze. „Asta e tot ce poate face, pentru că este foarte clar că, de schimbat acest Guvern nu vrea, nu-i vorba că nu poate constituţional, că ar găsi dânsul posibilităţi pe lângă Constituţie, cum a găsit să îl pună, dar nu vrea pentru că nu poate concepe preşedinţia sa fără Emil Boc prim-ministru. Şi atunci, cred că singurul lucru pe care ar putea să îl facă pentru România ar fi să demisioneze. Este singurul cadou de Crăciun pe care ar putea să îl facă poporului român”, a declarat deputatul Buican.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button