Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Petre Iordache va pleca din PD-L dacă Tănăsie va fi schimbat

• Scandal de proporţii în interiorul organizaţiei lui Jurcan, din cauza dorinţei de schimbare din funcţie a directorului EM Râmnicu Vâlcea

Petre Iordache, primarul oraşului Ocnele Mari, şi-a anunţat colegii din conducerea PD-L Vâlcea, că va renunţa la calitatea de membru al acestei formaţiuni dacă Marius Tănăsie va fi schimbat din funcţia de director al Exploatării Miniere Râmnicu Vâlcea.
De curând, după o consultare într-un grup restrâns de pedelişti, s-a luat decizia schimbării lui Marius Tănăsie din funcţie, în locul său urmând să fie propus şi susţinut Bogdan Almaşi. Aflând acest lucru, Petre Iordache, unul dintre primarii sprijiniţi de-a lungul timpului de către directorul EM Râmnicu Vâlcea, a luat imediat atitudine, chiar dacă aproape toţi colegii săi vroiau să-l execute pe Tănăsie. Primarul din Ocnele Mari a reuşit să-şi impună punctul de vedere, inclusiv în faţa prefectului, abia după ce a dat cu pumnul în masă, anunţând că pleacă din PD-L. Surse din interiorul organizaţiei ne-au dezvăluit că Iordache nu a reuşit decât să amâne inevitabilul. Asta pentru că interesele ar fi prea mari, iar noul pol de putere din partid doreşte să stoarcă EM Râmnicu Vâlcea ca pe o lămâie. „Există persoane în PD-L care doresc să pună mâna pe EM Râmnicu Vâlcea pentru a folosi această unitate în diverse combinaţii. Sunt oameni de afaceri care urmăresc să-şi dezvolte afacerile personale pe filiere ce au legătură cu statul. Acestea sunt cele mai profitabile. De asemenea, cei care şi-au propus să controleze EM Râmnicu Vâlcea, din ce ştiu, nu se vor opri aici. De mai multă vreme, au pus ochii pe anumite unităţi de pe platforma industrială”, a dezvăluit unul dintre participanţii la discuţii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button