Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Pe cine vrea să pună Romeo Rădulescu deputat de Râmnic?

Honorius Prigoana• Honorius Prigoană, un individ ciudat, pus tot timpul pe harţă

De curând, liderul PD-L Râmnicu Vâlcea, afaceristul-primar Romeo Rădulescu îl prezenta pe Honorius presei locale, anunţând cu surle şi trâmbiţe că fiul lui Silviu Prigoană a fost primit în organizaţia sa.

A sărit să bată un fotograf la Mamaia

Aşa cum am mai spus, tănărul politician n-a venit degeaba la Râmnicu Vâlcea, ci doreşte, în primul rând, să candideze pentru un fotoliu de deputat într-un colegiu uşor, din zona centrală a judeţului nostru, unde PD-L încă mai face legea. De la momentul „botezului” şi până în prezent, Honorius a mai trecut de doar două ori pe meleagurile vâlcene, ocazii cu care se aude că şi-ar fi ocupat tot timpul în compania viceprimarului-dalmaţian Cosmin Constantinescu, precum şi a câtorva pipiţe, printre care şi o fostă ziarizdă, zisă „Gogioaica”, care se aude că a făcut marele salt de la Sabău la Vâlcu, iar acum a pus geana pe „prospăturile din partid”.

Exemplu negativ pentru societate

În fine, nu ştim foarte multe detalii despre aventurile din Râmnic ale potenţialului candidat al PD-L Vâlcea la funcţia de deputat, nici nu ne interesează în mod deosebit, dar din cască ni se şopteşte că e o problemă cu Honorius, pentru că nici nu iese bine dintr-un scandal că intră imediat într-altul, fie în oraşul nostru, fie prin alte părţi. Bunăoară, zilele trecute, plecat cu treburi importante la Mamaia, să bea un şpriţ cu iubita sa oficială sau să facă puţină paradă cu bolidul său supersport, fiul miliardarului Silviu Prigoană, neobişnuit probabil cu statutul de vedetă, a sărit să bată un fotograf de la Cancan. Imediat după aceea, toate tabloidele l-au dat din nou ca exemplu negativ. Asta după ce, de curând, Honorius ajunsese pe prima pagină a ziarelor cu un alt scandal. Vă reamintim că fiul lui Silviu Prigoană are obiceiul să scape piciorul în pedala de acceleraţie. Ultima dată, în luna aprilie, Honorius a fost prins de Poliţie în timp ce gonea cu 115 km pe oră pe DN1, într-o zonă în care viteza legală este de 70 de km pe oră. În urmă cu doi ani, Honorius a fost prins de poliţişti în timp ce conducea deşi avea permisul suspendat tot din cauza vitezei. Honorius a mai fost surprins de ziarişti în timp că depăşea prin stânga refugiului de tramvai coloanele de maşini aflate la semafor şi trecea în viteză printr-o baltă, stropind din cap până în picioare oamenii de pe trotuar.
Acest ciudat vrea să fie deputat de Râmnicu Vâlcea Nord sau Sud, cu sprijinul neprecupeţit al primarului Rădulescu şi al organizaţiei condusă de acesta. Să sperăm însă că pedeliştii întregi la minte de la Vâlcea vor reuşi să se opună cu succes acestui terifiant plan.

Articole Similare

One Comment

  1. Numa tampiti pe lumea asta. Exact asta ar mai trebui, Prigoana junior- deputat de Valcea. Vai de zilele noastre, cine am ajuns sa ne conduca

Lasă un răspuns

Back to top button