Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

Paul Dinu şi karateka de la Chimia s-au remarcat la Mondialele din Turcia

• vâlcenii au câştigat o medalie de aur, una de argint şi patru de bronz

În perioada 30 iulie – 1 august, în Turcia, la Istanbul, s-a desfăşurat prima ediţie a Campionatului Mondial de karate Shotokan. Competiţia a adunat la start unii dintre cei mai buni sportivi din lume. Printre aceştia s-au aflat şi opt karateka legitimaţi la CS Chimia Rm. Vâlcea. Este vorba despre Raluca Frumuşelu, Andreea Bîlă, Iuliana Avram, Diana Cocoşi, Nicolae Stanciu, Marian Totelecan, Bogdan Gogoloşi şi antrenorul Paul Dinu. În urma evoluţiei de pe parcursul concursului, reprezentanţii clubului vâlcean au câştigat o medalie de aur, una de argint şi patru de bronz, după cum urmează: aur – echipa de kata juniori a României, din care au făcut parte Bogdan Gogoloşi şi Nicolae Stanciu; argint – echipa de kumite seniori a României, din care a făcut parte Marian Totelecan. În ceea ce priveşte medaliile de bronz, acestea au fost obţinute de echipa de kata seniori, care i-a avut în componenţă pe Paul Dinu şi Nicolae Stanciu, echipa de kata senioare, din care au făcut parte Raluca Frumuşelu, Andreea Bîlă şi Iuliana Avram, echipa de kumite junioare alături de Diana Cocoşi, iar ultimul loc 3 i-a revenit lui Bogdan Gogoloşi, la proba de kumite individual (cadeţi, – 57 kg.).
„Doresc să precizez că a fost un campionat foarte puternic la care au participat peste 30 de ţări, cu un număr de aproximativ 1000 de sportivi. Ne bucurăm că am reuşit să facem parte din lotul naţional al României şi că am reuşit să obţinem rezultate bune pentru Chimia Rm. Vâlcea şi vâlceni. În continuare, ne pregătim pentru următoarele campionate naţionale care vor avea loc începând din această toamnă”, ne-a declarat antrenorul Paul Dinu. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button