Acasă Diverse Păcănele pe care cinefilii iubesc să le joace

Păcănele pe care cinefilii iubesc să le joace

63
0

Sigur se află printre voi oameni care pur și simplu iubesc să urmărească filme și care sunt foarte dezamăgiți de faptul că restricțiile au dus la închiderea cinematografelor din toată țara. Pentru a mai reduce din această poftă de vizionare a unui film bun, articolul de astăzi se dedică cinefililor și are în temă câteva titluri de păcănele care vor merge direct la inima unui pasionat de pelicule. Evident, majoritatea se bucură deja de succes.

Robocop

Robocop este printre puținele filme care se bucură de a doua șansă în lumea modernă. Nu se compară cu un slot clasic precum Shining Crown, dar filmul a avut un succes incredibil în anii 80 și probabil va fi ținut minte pentru eternitate. Dacă ai măcar vârsta de 30 de ani, este imposibil să nu fi avut măcar un poster, o jucărie sau să nu te fi bucurat puțin la un film cu celebrul polițist robot. Evident, a avut și el criticii săi, dar filmul a reușit să fie amintit mereu ca fiind o capodoperă. O producție violentă, cu împușcături și acțiune la tot pasul.

Cinefilii care iubesc filmele polițiste, pline de acțiune sau care au descoperit deja sloturi care să îndeplinească această nevoie de tensiune și acțiune dusă la extrem vor găsi acest joc de păcănele unul perfect care să le satisfacă nevoile speciale. Slotul este organizat pe 5 tamburi plini cu simboluri care ilustrează foarte multe personaje celebre, Dick Jones sau chiar Robocop în persoană. Vei putea obține și un Jackpot special, dar noi credem că ceea ce ar trebui tu să faci în acest slot este să simți nostalgia și distracția.

Terminator 2

Dacă o ecranizare cu un personaj robotic a avut succes, despre Terminator ce să mai spunem? Dezvoltatorii de păcănele au găsit o mină de aur în arhiva de titluri de filme care au marcat generații întregi, iar printre acele filme se află și Terminator 2. Comparativ cu Robocop, Terminator 2 a și consacrat actori celebri, dar a reuși să atragă și generațiile mai tinere de atunci fiind unul dintre cele mai cunoscute filme la ora actuală. Jocul de slot Terminator 2 are un ecran de joc standard cu 5 tamburi, dar care pot dezvolta peste 200 de linii de plată.

Una dintre cele mai importante funcții ce pot fi deblocate în acest slot este cea de rotiri gratuite care pot să îți aducă un câștig care să valoreze de 1000x pariul tău. Din fericire, jocul nu are alt obiectiv decât acela de a oferi o experiență plăcută de cazino și nu de cucerire a întregii lumi cum era văzută în film.

Justice League

Totul pare simplu și elegant când ai un singur personaj principal care este cel mai important și poți construi elemente și funcții în jurul acestuia, dar într-un slot precum Justice League, strategia ar trebui să fie puțin diferită deoarece aici nu poți să te concentrezi pe un singur erou, Liga Dreptății având foarte multe nume având fiecare povești incredibile. Astfel, dezvoltatorul a ales să ilustreze lumea din acel univers cuprinzând mai mulți eroi.

Pe ecranul de joc din Justice League vei putea lua contact direct cu eroi precum Superman, Batman, Aquaman sau Femeia Minune. Cele mai mari câștiguri din acest slot pot fi obținute cu ajutorul liniilor în care sunt implicați eroii. Una dintre surprizele de care te vei bucura să afli este că slotul nu găzduiește un singur jackpot ci 4 jackpoturi diferite.

Planet of the Apes

Trecem de la universul superputerilor și al personajelor care salvează periodic planeta de la expansiune, direct la universuri și lumi paralele unde încă se dau războaie pentru teritorii noi, unde încă primatele sunt cele care pot decide pentru ele. Planet of the Apes a fost un mod foarte frumos de a moderniza celebrul film creat de Charlton Heston. Până la urmă, producătorii și cei care dețin drepturile de autor au decis că pot vinde dreptul la imagine și dezvoltatorilor de păcănele, iar astfel s-a dat naștere unui slot care este recomandat și acum în topuri.

Jocul este revoluționar și diferit, are un ecran de joc împărțit pe 2 secțiuni principale. Datorită acestui stil ciudat al ecranului de joc, liniile de plată devin 40 și nu 20 cum ar fi normal. Jocul este presărat cu foarte multe oportunități de câștig.

Rocky

Nu cred că există vreun pasionat de cinematografie care să nu fi auzit cel puțin o data de Rocky. Un personaj carismatic și un film care a adus mulți oameni în sălile de cinema. Lansat tocmai în trecutul anilor 1976, personajul Rocky Balboa a apărut din nou pe ecranele de cinema în 2018 când actorul ales care să îl joace pe Rocky a fost chiar Sylvester Stallone.

Tamburii, liniile de plată, simbolurile, efectele grafice și sentimentul pe care ți-l dă acest slot nu te duc decât într-o zonă de nostalgie profundă. Ca și răsplată, vei primi un bonus de 10.000x pariul tău dacă în timpul funcției speciale, reușești să realizezi o linie de simboluri Rocky.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre jocurile de păcănele la care ne-am putut gândi și care au un succes destul de răsunător în prezent. La fel ca și acestea mai sunt multe altele, dar poate vom vorbi despre ele cu altă ocazie. Știm că ți-am făcut poftă de joc, așa că spor la câștiguri!