Liga IV

Oltul Ioneşti 2009 îşi află mâine adversarul la meciul de baraj

* miercuri, 2 iunie, locurile 1 şi 2 se luptã pentru titlu în Liga a IV-a din judeţul Argeş

Peste exact douã sãptãmâni, pe stadionul din Caracal (nu se mai joacã la Slatina, cum fusese programat iniţial) campioana din Liga a IV-a vâlceanã va încerca sã câştige meciul de promovare pe care-l va susţine în compania omoloagei sale din Argeş. Oltul Ioneşti 2009 pare a fi pregãtitã pentru marele test, însã existã şi emoþii în privinþa partidei de baraj.

Giuran, spion la meciul Atletic Bradu – CS Rucăr

Miercuri, 2 iunie, se desfăşoară în Liga a IV-a argeşeană ultima etapă din actualul sezon. Toată suflarea fotbalului din Argeş îşi va aţinti privirile asupra meciului dintre Atletic Bradu şi CS Rucăr, cel care va stabili campioana pe anul 2010. Actualmente, Atletic a acumulat 100 de puncte, situându-se la două lungimi distanţă de principala contracandidată, CS Rucăr. La acest duel vor fi prezenţi, printre alţii, Ionel Giuran şi Mircea Savu, patronul şi, respectiv, antrenorul echipei Oltul Ioneşti 2009, pentru a-şi face o părere de ansamblu vizavi de jocul adversarei.

FRF a schimbat data de disputare a meciului de baraj

Programate iniţial a se desfăşura miercuri, 16 iunie, meciurile de baraj pentru promovare în Liga a III-a se vor disputa în cele din urmă cu o zi mai devreme, adică marţi, 15 iunie. În total, în toată ţara, vor avea loc pe 15 iunie, de la ora 17.30, 21 de partide, iar câştigătoarele vor face pasul spre fotbalul de performanţă.

Lucian CORNECI

Articole Similare

One Comment

  1. Succes baeti la baraj si sper daca o sa promovati sa reprezentati localitatea Ionesti cu mandrie in liga a III a….Forza Oltul Ionesti…..noua garda.;)

Lasă un răspuns

Back to top button