Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Oltul Ioneşti 2009 – cel mai bun atac, Damila Măciuca – cea mai bună defensivă

* echipele clasate pe primele două locuri în Liga a IV-a, care au jucat şi finala fazei judeţene a Cupei României, au fost performerele sezonului 2009-2010

Oltul Ioneşti 2009 are unul dintre cele mai puternice compartimente ofensive înregistrate în ultimii ani în Liga a IV-a. În sezonul 2009-2010, Alin Savu şi compania au înscris de 117 ori, o medie de circa patru goluri pe meci. La polul opus – exceptând-o pe Olteţul Bălceşti, care s-a retras din competiţie – se regăseşte Conexin Runcu, elevii lui Iulică Dincă dovedindu-se a fi mai italieni decât italieni, de vreme ce au punctat doar de 39 de ori, adică o dată pe partidă. În schimb, titlul pentru cea mai bună defensivă revine vicecampioanei din Măciuca. Damila a primit doar 23 de boabe, cu şase mai puţin comparativ cu lidera din Ioneşti. În urmă cu două ediţii de campionat, Ghecon Lăpuşata reuşea să marcheze 122 de goluri şi să primească numai 24, fiind, la acest capitol superioară  Oltului Ioneşti 2009. În schimb, retrogradata Nova Turist e o formaţie care nu se poate mândri deloc cu linia defensivă, din moment ce a încasat 122 de goluri, cu 72 mai multe decât a marcat. La juniori, tot la acelaşi nivel, Cozia Călimăneşti a terminat sezonul la egalitate de puncte cu Lotru Brezoi, dar a fost declarată campioană datorită avantajului conferit de rezultatele directe. Un lucru interesant de precizat este că juniorii pregătiţi de Dan Stanciu şi Gheorghe Andreescu au marcat 174 de goluri, o medie de cinci pe meci şi au primit doar câte un gol pe etapă. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button