Fără categorieLiga VFotbal

Olteţul 2014 Bălceşti se bazează pe acelaşi lot şi în retur

Nita_Marian_2016_02* antrenorul-jucător Marian Niţă are încredere că echipa din sudul judeţului va obţine promovarea în Liga a IV-a, la finele sezonului

Oficialii de la Olteţul 2014 Bălceşti speră ca echipa din sudul judeţului să aibă o evoluţie cât mai bună în cea de-a doua parte a sezonului. Cum a declarat Marian Niţă, antrenorul-jucător al acestei formaţii, fotbaliştii din oraşul unde s-a născut celebrul Mitică Dragomir au ca obiectiv promovarea în Liga a IV-a. Iar asta deşi, în pauza de iarnă, nu s-au realizat deloc transferuri importante. „Pe noi ne-a interesat în principal să păstrăm echipa pe care am avut-o la dispoziţie până în prezent, iar jucătorii să fie foarte bine pregătiţi. E extrem de important că nu i-am pierdut pe niciunul dintre fotbaliştii de bază în această pauză de iarnă. Asta ne dă încredere că la finalul sezonului vom îndeplini obiectivul de a promova în Liga a IV-a. Considerăm că avem o echipă bună, iar cele şase victorii consecutive de la finele anului trecut sunt edificatoare în acest sens, deci nu credem că ne trebuia neapărat ceva nou în plus.

Am mers de la principiul că, dacă am fi transferat vreun jucător, acesta trebuia să fie neapărat peste nivelul celor pe care îi aveam în lot. Iar noi nu prea am găsit pe nimeni care să se încadreze în acest tipar”, a precizat Marian Niţă.
După primele 14 etape ale sezonului, Olteţul 2014 Bălceşti ocupă locul 4 în Seria Sud din Liga a V-a, distanţa faţă de Utd Drăgăşani (ocupanta poziţiei secunde, care asigură saltul în eşalonul superior) fiind de doar cinci puncte. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button