Fără categorieLiga IVFotbal

Stejarul 2009 Vlădeşti, campioana neoficială de pe Valea Olăneştiului

Rogojina Ion (Stejarul 2009 Vladesti)În pauza de iarnă, Viitorul Păuşeşti Măglaşi şi Stejarul 2009 Vlădeşti s-au înfruntat într-un meci amical. Duelul a fost adjudecat de formaţia din localitatea administrată de primarul Alexandru Dediu (cu 7-6), care şi-a luat astfel o frumoasă revanşă, după ce fotbaliştii lui Sorin Ghiţă s-au impus în campionat, cu 4-1.

Fotbaliştii lui Sorin Ghiţă sunt mai buni şi în clasamentul general, şi la meciurile directe

De altfel, „stejarii” sunt lideri în ceea ce priveşte meciurile directe cu celelalte două rivale de pe „axa Vlădeşti – Păuşeşti Măglaşi – Băile Olăneşti”. Cum se cunoaşte, toate cele trei echipe de fotbal de pe această „linie” rutieră fac parte din Seria Nord a Ligii a IV-a. Până în prezent, fotbaliştii din Vlădeşti „au făcut legea” în acest eşalon de mijloc al fotbalului judeţean.

Cristi Zotică & Co. sunt deasupra rivalelor din zonă, atât în privinţa rezultatelor generale din această serie, care îi poziţionează pe locul secund, după Topologul Galicea, cât şi în ceea ce priveşte duelurile cu celelalte două rivale. Echipa primarului Sorin Ghiţă a câştigat toate cele trei meciuri directe jucate în 2015, iar în prima rundă din acest an vor disputa şi returul cu Viitorul Păuşeşti Măglaşi.

Constantin Rogojină, delegat Stejarul 2009 Vlădeşti:
„E bine ca rivalitatea să fie doar pe teren, iar după fiecare meci fotbaliştii să rămână prieteni şi să se respecte între ei”

„Noi suntem cei mai buni pe linia Rm. Vâlcea – Olăneşti, după clasament. I-am bătut pe cei de la Băile Olăneşti, şi acasă, şi în deplasare, iar în plus ne-am impus şi în meciul cu Păuşeşti Măglaşi, returul urmând să aibă loc la noi, pe 5 martie. Aşadar, e clar că vom fi campionii acestei axe rutiere. Este un titlu neoficial, sigur că ne bucură acest lucru, dar nu vrem să facem prea mult tam-tam. Iar asta din pricina orgoliilor care se pot isca între toţi jucătorii din cele trei echipe. E bine ca rivalitatea să fie doar pe teren, iar după fiecare joc fotbaliştii să rămână prieteni şi să se respecte între ei. Sportul e făcut să-i dezvolte, nu să se bată între ei, de aceea ne dorim să existe în continuare relaţii de colaborare şi prietenie între jucători şi oficiali”, a subliniat Constantin Rogojină, delegatul echipei Stejarul 2009 Vlădeşti.

Florin Oprescu, preşedinte Viitorul Păuşeşti Măglaşi:
„Pe valea asta, a Olăneştiului, a existat întotdeauna o activitate deosebită în materie de fotbal, care se continuă acum”

„Rivalitatea aceasta sportivă dintre cele trei echipe e benefică, dar nu şi orgoliile aiurea ale unora dintre jucători, care inflamează spiritele şi nu se ştie unde se poate ajunge. Unii se mai tachinează întrei ei, ceea ce nu prea e normal, deoarece e bine ca ei să fie prieteni, aşa cum suntem şi noi, conducătorii. Pe valea asta, a Olăneştiului, a existat întotdeauna o activitate deosebită în materie de fotbal, care se continuă acum. Vlădeştiul a dominat în ultimii ani, în zonă, inclusiv în acest sezon, deşi vara trecută a pierdut o întreagă echipă”, a declarat şi Florin Oprescu, preşedintele echipei Viitorul Păuşeşti Măglaşi. (N.C.)

Meciurile directe disputate între cele trei echipe de pe „axa Vlădeşti – Păuşeşti Măglaşi – Băile Olăneşti”, în Seria Nord din Liga a IV-a

Etapa I: AS Băile Olăneşti – Viitorul Păuşeşti Măglaşi        2-2
Etapa a II-a: Stejarul 2009 Vlădeşti – AS Băile Olăneşti        5-2
Etapa a VII-a: Viitorul Păuşeşti Măglaşi – Stejarul 2009 Vlădeşti    1-4
Etapa a IX-a: Viitorul Păuşeşti Măglaşi – AS Băile Olăneşti        2-0
Etapa a X-a: AS Băile Olăneşti – Stejarul 2009 Vlădeşti        2-3
Etapa a XVI-a: Stejarul 2009 Vlădeşti – Viitorul Păuşeşti Măglaşi    _-_

Clasamentul celor trei echipe de pe „axa Vlădeşti – Păuşeşti Măglaşi – Băile Olăneşti”, după rezultatele directe înregistrate până acum

1. Stejarul 2009 Vlădeşti        3     3   0   0     12-  5     9p.
2. Viitorul Păuşeşti Măglaşi        3     1   1   2       5-  6     4p.
3. AS Băile Olăneşti            4     0   1   3       6-12     1p.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button