Diverse

Oltchim nu renunţă la Paula Ungureanu

* oficialii clubului vâlcean i-au propus prelungirea contractului pe încă un sezon

După evoluţiile fantastice pe care le-a avut în tricoul Oltchim-ului, toţi specialiştii din handbalul feminin românesc au fost întru totul de acord că Paula Ungureanu este urmaşa de drept a Luminiţei Dinu, atât între buturile echipei vâlcene, cât şi ale primei reprezentative a ţării noastre. Poate tocmai de aceea, săptămâna trecută, preşedintele clubului vâlcean, Ioan Gavrilescu, a anunţat că Oltchim nu este dispusă să renunţe la serviciile acesteia, indiferent de numele celui care fi antrenor în sezonul viitor. Paula Ungureanu a primit deja din partea clubului vâlcean o ofertă de prelungire pe încă un sezon a contractului scadent în această vară.

Ada Nechita, cetăţean de onoare al oraşului Băileşti

Originară din oraşul Băileşti, judeţul Dolj, jucătoarea echipei Oltchim Rm. Vâlcea, Adriana Nechita, va fi recompensată în această vară cu o distincţie cât se poate de importantă. Astfel, autorităţile urbei în care frumoasa handbalistă s-a născut intenţionează să-i acorde titlul de cetăţean de onoare. Evenimentul va avea loc cu prilejul Zilelor Băileştiului, care se vor desfăşura în luna august.
Tot atunci, va mai cinstită o altă personalitate născută la Băileşti, şi anume actorul Marcel Iureş, care va primi de asemenea titlul de cetăţean de onoare. Pe de altă parte, primarul Cornel Pistriţu urmează a le acorda diplome de excelenţă şi jucătorilor de fotbal Valerică Găman, Dragoş Firţulescu şi Mădălin Ciucă.
Aşa cum se cunoaşte, Adriana Nechita trăieşte în această perioadă o frumoasă poveste de dragoste alături de fotbalistul vâlcean Florin Costea, legitimat în prezent la echipa Universitatea Craiova. Cei doi amorezi şi-au petrecut Sărbătorile de Paşti din acest an chiar la Băileşti.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button