Liga NationalaHandbal

Olivia Costache Nanu nu va mai continua la Rapid București. Care va fi următoarea destinație?

În această săptămână, conducerea clubului Rapid a anunțat că din lotul pentru sezonul viitor nu vor mai face parte 12 jucătoare din vechea gardă. Printre handbalistele care nu vor mai îmbrăca tricoul alb-vișiniu se numără și portarul vâlcean Olivia Costache Nanu, soția fostului fotbalist al clubului Rapid, Ștefan Nanu.

”M-am despărțit de Rapid pe cale amiabilă, de comun acord. Au fost doi ani și jumătate frumoși, cu urcușuri și coborâșuri, cu dezamăgiri, când am retrogradat, dar și bucurii, atunci când am revenit în Liga Națională. Mă așteptam, cumva, să se ajungă la acest deznodământ. Deocamdată nu am luat o decizie cu privire la viitorul meu sportiv. Am câteva oferte, atât din Liga Florilor, cât și din eșalonul secund. Trebuie să mă consult și cu familia, cu Ștefan, cu mama, care mă ajută foarte mult, pentru că în momentul acesta nu decid doar pentru mine, ci și pentru cei apropiați. Am doi copii mici și trebuie să mă gândesc bine înainte de a porni pe un drum. A fost foarte greu și la București. Gemenii au mers la grădiniță acolo.

Ce pot să spun…? Aștept un semn «divin». Sper să vină zilele acestea și să iau o decizie ințeleaptă. În viitor, mi-aș dori să devin profesor de sport la Vâlcea. Am terminat facultatea, dar încă nu sunt pregătită pentru examenul de titularizare. Am nevoie de câteva zile de gândire până să mă horărăsc în ce direcție merg. Copiii sunt foarte energici și nu prea îmi dau ocazia să am momente de pauză, să meditez, dar va trebui să-mi găsesc timp și pentru asta.

Ștefan mă încurajează să mă îndrept și către antrenorat, însă eu nu sunt așa de încântată. Deocamdată, sunt antrenor pentru Tabita și Edward. Nu știu dacă vor deveni sportivi, dar acum au foarte multă energie. Fac circuite cu ei prin curte. Tabita aleargă mult și ne gândim să o ducem la atletism, când mai crește. Mi-ar plăcea să fie atrasă de handbal, dar deocamdată e prematur să ne facem planuri de genul acesta. Edward vrea să fie ca tati. Când e întrebat, zice că el e Ștefan Edward Nanu Junior și că vrea să se facă fotbalist”, a spus Olivia Costache Nanu. (S.S.)

Articole Similare

Back to top button