Acasă Liga Nationala Carmen Amariei s-a despărțit de patru handbaliste vâlcene

Carmen Amariei s-a despărțit de patru handbaliste vâlcene

1094
0

Echipa de handbal de primă ligă Rapid București s-a despărțit de 12 jucătoare. Patru dintre ele sunt vâlcence la origini. Este vorba despre Olivia Costache Nanu, dar și de Ana Maria Dumitrașcu, Raluca Dăscălete și Oana Bucă. În afara acestora, nu vor mai continua la gruparea bucureșteană: Andreea Arghir, Andra State, Ana Maria Chirigiu, Camelia Carabulea, Elena Livriniky, Andreea Trăilă, Gabriela Preda și nici Bianca Ionescu.

”Nu contează că este dorința fetelor de a avea alt drum în carieră sau dorința clubului de a da șansa și altor jucătoare de a se afirma în cadrul echipei noastre. Important este că au facut parte din familia Rapid și că, pe viitor, cu unele dintre ele cu siguranță ne vom reîntâlni. Vom rămâne mereu recunoscători tuturor fetelor care au luptat pentru culorile alb-vișinii în acest sezon! Știm că au dat meci de meci totul pe terenul de joc și nu avem ce să le reproșăm. Cu toate astea, în sport vine și momentul unor despărțiri. Mulțumim și succes mai departe”, a fost mesajul care a însoțit anuțul despărțirii de cele 12 jucătoare.

Imediat, Rapid a venit cu o altă noutate. Din toamnă va îmbrăca tricoul alb-vișiniu Claudia Constatinescu, jucătoare care a evoluat, în sezonul trecut, pentru Dunărea Brăila.

Altfel spus, sub comanda antrenoarei Carmen Amariei vor mai rămâne vâlcence. Dana Băbeanu Todor și Flori Craiu continuă la Rapid. (S.S.)

FOTO: Oana Bucă (Facebook Handbal Rapid București)