Volei

CET Govora intra în scena

CET Govora intră în scenă

* sâmbătă, 4 februarie, vâlcencele joacă în deplasare la Dej

 
 Divizia A de baschet feminin s-a pornit la drum la finele săptămânii trecute. Echipa vâlceană CET Govora, pregătită de antrenorii Doru Moise şi Mihai Toma, a avut zi liberă în etapa inaugurală a returului, urmând a disputa prima partidă din acest an abia sâmbătă, 4 februarie. În această zi, baschetbalistele de la CET Govora se vor deplasa până la Dej, acolo unde vor întâlni echipa locală, Someşul. O confruntare pe care vâlcencele o vor câştiga mai mult ca sigur, destul de uşor.  „Avem într-adevăr un prim meci mai lejer, la Someşul Dej, dar apoi, peste două săptămâni, vom da piept acasă cu Olimpia, un examen cât se poate de dificil şi de dur. Ne temem de acest meci. Dacă am reuşi să scăpăm cu bine de bucureştence, vom învinge în etapele următoare pe CSU Oradea şi Naţional Iaşi, iar cu patru victorii, altul va fi moralul fetelor noastre”, a apreciat preşedintele Dorin Vlad.
Antrenorul Doru Moise nu va putea conta pentru începutul returului pe serviciile a două dintre titularele de bază, Magda Moise şi Ana Maria Mezaroş, în continuare nerefăcute după operaţiile pe care le-au suportat la finele anului trecut. Dacă la Dej, nu ar fi o problemă lipsa lor, pentru că „tigroaicele” de la Someşul sunt oricum destul de inferioare valoric vâlcencelor, criza adevărată va apărea la meciul cu Olimpia Bucureşti. Atunci, în faţa unei echipe întărită la maxim în această pauză competiţională, care vrea rezultate rapide, CET Govora va încerca să-şi ia revanşa după eşecul uluitor din tur din Capitală (87-88).  „Vrem să terminăm turul pe locurile 4 sau 5, iar apoi vom încerca, dacă este posibil, calificarea în semifinalele play-off-ului! Pe scurt, eu zic că locul 5 ar însemna că e bun, iar locul 4 că e foarte bun! Vom duce însă o luptă deosebit de grea cu „U” Cluj-Napoca şi cu Olimpia Bucureşti”, a completat Dorin Vlad. Tot oficialul vâlcean a admis apoi că persoanele din conducerea clubului, dar şi cele din conducerea societăţii se gândesc să aducă jucătoare noi la echipă, dar acest lucru se va întâmpla abia în vară. „Avem în intenţie să aducem jucătoare noi, dar din vară, pentru că acum, în iarnă, nu ne-am gândit la nici un transfer. Acest campionat e oricum compromis!”, afirmă Vlad, care mai recunoaşte şi faptul că în situaţia în care la Sala „Traian”, la meciurile echipei de baschet, nu vin decât maxim 50 de spectatori, atunci conducerea societăţii rămâne în continuare rezervată în ceea ce priveşte investiţiile masive în lotul de jucătoare.
 

Nu e păcăleală, returul se termină pe 1 aprilie!

Conform calendarului stabilit de FR Baschet, sezonul regulat al Diviziei A de baschet feminin se va încheia pe… 1 aprilie, o săptămână mai târziu urmând a începe play-off-ul. Primele nouă etape din retur se vor desfăşura săptămânal, până pe 25 martie. În calendar, mai este trecută şi o rundă intermediară, miercuri, 29 martie.

 

CS CET Govora

Preşedinte: Dorin Vlad
Antrenori: Alexandru Moise – principal şi Mihai Toma – secund
Jucătoare:
Cristina Duma (extremă, 1,80 metri, născută pe 12 aprilie 1974)
Ana-Maria Mezaroş (pivot, 1,85 metri, născută pe 1 august 1972)
Magdalena Moise (extremă, 1,75 metri, născută pe 7 februarie 1968)
Silvia Ondreikovics (fundaş, 1, 73 metri, născută pe 4 noiembrie 1981)
Loredana Cătănoiu (pivot, 1,88 metri, născută pe 1 septembrie 1987)
Janina Simionca (extremă, 1,75 metri, născută pe 25 februarie 1984)
Flavia Marchiş (extremă, 1, 87 metri, născută pe 3 martie 1985)
Magda Niţu (extremă, 1, 71 metri, născută pe 21 martie 1979)
Georgeta Ştefan (extremă, 1, 78 metri, născută pe 8 martie 1984)
Bianca Barbu (fundaş, 1, 65 metri, născută pe 21 ianuarie 1990)
Alina Funieru (pivot, 1,79 metri, născută pe 20 decembrie 1988)
Andra Haas (extremă, 1,74 metri, născută pe 30 ianuarie 1987)
Adina Pop (extremă, 1,70 metri, născută pe 15 mai 1988)
Irina Borş (extremă, 1,76 metri, născută pe 10 aprilie 1988)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button