Volei

Asesoft-ul a dres busuiocul

În Divizia A de baschet masculin, finala play-off-ului dintre Asesoft Ploieşti şi BCMUS Piteşti a început cum nimeni nu preconiza. După senzaţionalul succes repurtat de BCMUS Piteşti în primul joc de la Ploieşti, atunci când echipa lui Paul Helcioiu a reuşit să se impună cu 106-91, elevii lui Mladen Jojic s-au trezit din amorţeală şi-au izbutit să câştige următoarele trei dueluri. Prima oară, la Ploieşti, cu 89-67, apoi de două ori la Piteşti (cu 84-72 şi 88-76). Însă, finala încă nu s-a terminat, pentru că se joacă după sistemul patru meciuri câştigate din şapte jucate.

În aceste condiţii, al cincilea meci se va desfăşura la Ploieşti în această săptămână. Dacă-l vor câştiga, prahovenii îşi vor trece în palmares un nou titlu de campioană naţională.
Medaliile de bronz în competiţia băieţilor au revenit echipei Mobitelco Cluj-Napoca, ardelenii reuşind să treacă la pas de Dinamo (2-0). Clujenii au învins mai întâi n deplasare în Capitală (92-74), pentru ca ulterior să se impună şi pe teren propriu (cu 87-81).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button