Volei

CET Govora se pregateste pentru un sezon mai bun

CET Govora se pregăteşte pentru un sezon mai bun

Revenite din cantonamentul de pe litoral la finele lunii august, jucătoarele de la CET Govora şi-au continuat săptămâna trecută pregătirile în Sala „Traian”, sub comanda antrenorilor Mihai şi Antoaneta Toma. „Stagiul de pregătire centralizată de pe litoral a fost foarte greu, dar mă bucură faptul că toate jucătoarele şi-au făcut treaba cum trebuie. De asemenea, este bine că se şi înţeleg foarte bine între ele. Acesta este atuul nostru, coeziunea care există în echipă. E o atmosferă deosebită în vestiar, o atmosferă destinsă, de linişte. Fetele şi-au văzut de programul impus de Mihai Toma, au intrat încet-încet în priză, iar din această săptămână îşi înteţesc pregătirile. Practic, se intră în linie dreaptă cu antrenamentele, pentru că mai e puţin timp până ce începe campionatul”, spune preşedintele grupării vâlcene, Dorin Vlad.

Laura Bocoş, un exemplu de profesionalism

Altfel, oficialul de la CET Govora a afirmat că este pe deplin mulţumit şi de cele două jucătoare achiziţionate în această vară, Laura Bocoş şi Ana Maria Chirilă: „Ambele au dovedit că sunt două jucătoare sută la sută profesioniste. Cu un plus pentru Laura Bocoş, care este cât se poate de serioasă în tot ceea ce face!”.

 

Miercuri şi joi, amicale cu CST Alexandria

 

În această săptămână, miercuri seara şi joi dimineaţa, baschetbalistele de la CET Govora vor disputa două partide amicale în Sala „Traian” în compania celei mai proaspete divizionare A, CST Alexandria. „Sunt primele noastre meciuri de pregătire din această vară. Aşteptăm şi un răspuns din partea Aradului pentru partide amicale. Din păcate, deocamdată, Olimpia încă nu a confirmat că ar fi interesată de asemenea jocuri de verificare”, precizează în continuare Dorin Vlad.

 

Mihai Toma, prima opţiune pentru funcţia de principal

 

În ceea ce-l priveşte pe Doru Moise, care-a anunţat nu demult că vrea să renunţe la timona echipei de baschet feminin, preşedintele de la CET Govora declară: „Sunt şanse foarte mici ca Doru Moise să se mai ocupe permanent de echipă. Dacă nu va accepta măcar să fie prezent la meciuri, va trebui să ne descurcăm şi fără el. Suntem pregătiţi pentru orice situaţie. Mihai Toma este fără îndoială prima noastră opţiune în ceea ce priveşte continuitatea pe banca tehnică. Mai mult decât atât, eu cred că rezultatele obţinute de el în anii precedenţi, la junioare, îl recomandă pentru această funcţie. Merită o şansă!”.

 

Obiectiv pentru sezonul regulat: locurile 4-5

 

Dacă în sezonul trecut, echipa de baschet feminin, CET Govora, a avut o prestaţie sub aşteptări, ocupând la finele sezonului regulat doar locul 8, conducerea clubului vâlcean speră că lucrurile vor sta altfel în viitoarea ediţie de campionat. „Obiectivul nostru pentru viitorul campionat ar fi o clasare pe locurile 4-5 la finele sezonului regulat. Sunt patru echipe deosebite în faţa noastră, Municipal Târgovişte, Olimpia Bucureşti, Sportul Studenţesc şi ICIM Arad. Noi ne situăm undeva la mijlocul ierarhiei şi ne vom bate pentru poziţiile imediat următoare cu Clujul, cu Rapidul, dar şi cu Oradea sau Sibiu care-au anunţat că se vor întări în această vară”, a concluzionat preşedintele Dorin Vlad.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button