Volei

CET Govora s-a reunit

CET Govora s-a reunit

* până la cantonamentul de pe litoral, Doru Moise îşi pregăteşte elevele în Râmnic

 

Reunirea echipei de baschet feminin CET Govora, ce a avut loc săptămâna trecută, a însemnat în primul rând o revedere între colege. Proaspăta achiziţie, Laura Bocoş, a lipsit motivat, iar în afara acesteia nu au mai fost prezente la primul antrenament nici junioarele Adina Pop şi Bianca Barbu, plecate cu loturile naţionale în turnee peste hotare. După un stagiu de pregătire în Râmnic, echipa vâlceană va ajunge la Mangalia, locul unde se va desfăşura în acest an cantonamentul de vară, iar apoi Doru Moise va pune la punct în linişte strategia pentru sezonul viitor. În plus, după perioada petrecută pe litoral, fetele de la CET Govora vor juca şi câteva meciuri amicale.

 

Silvia nu mai vine, iar Magda Moise se retrage

Bucuria transferului spectaculos făcut de CET Govora în urmă cu două săptămâni, Laura Bocoş, este umbrită acum de plecarea Silviei Ondreikovics de la echipă. Liberă de contract, se pare că jucătoarea de origine bănăţeană va alege să joace în viitorul sezon pentru o grupare din zonă.  „În proporţie de 80 la sută, Ondreikovics nu va mai juca pentru noi”, ne-a declarat Dorin Vlad, preşedintele de la CS CET Govora. În compensaţie, la gruparea noastră este foarte aproape de un transfer pivotul Ana Maria Chirilă (de la campioana ICIM Arad).

Altfel, echipa vâlceană o va pierde în ediţia următoare a Diviziei A şi pe Magda Moise, una dintre cele mai galonată jucătoare de baschet ale ţării noastre, care-şi va anunţa în curând retragerea din sportul cu mingea la coş. Ar fi pentru a doua oară în cariera sa, dar de data aceasta, retragerea are şi unele conotaţii sentimentale, CET Govora fiind echipa la care a ales să dea o mână de ajutor în momente destul de dificile. Aşa cum au anunţat deja oficialii clubului vâlcean, Magdei Moise i se va organiza în luna august o retragere de vis.

 

Toate speranţele în Bocoş

Cu doi coloşi financiari în spate, CET Govora şi Urban, cum poate puţine grupări din Divizia A au parte, echipa de baschet feminin pregătită de Doru Moise ar trebui să fie în fiecare an una dintre formaţiile care se bat de regulă pentru titlul naţional. Iată însă că acest lucru nu se întâmplă. Anul trecut, echipa vâlceană a terminat abia pe locul 8, după ce oficialii clubului au anunţat o restructurare a lotului sau mai degrabă o întinerire care s-a produs doar pe sfert. În noul sezon, după aducerea Laurei Bocoş, sunt din nou speranţe că echipa ar putea urca până în semifinalele play-off-ului, o performanţă izbutită şi-n anii 2004 şi 2005. Dar până la îndeplinirea acestui obiectiv este o cale foarte lungă.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button