Volei

Vâlcencele sunt pe-o panta ascendenta

Sportul Omnilogic – CET Govora

 

Vâlcencele sunt pe-o pantă ascendentă

 

   Trei victorii în deplasare şi două înfrângeri acasă, iată care este bilanţul formaţiei CET Govora în acest retur al Diviziei A. Dacă eşecul categoric cu Olimpia nu a prea fost „digerat” prea bine de oficialii vâlceni, iată că meciul extraordinar făcut împotriva campioanei Biandra Livas Târgovişte ne-a readus aminte de marea echipă vâlceană, care anul trecut punea probleme oricărui adversar din ţară. Sâmbătă, 11 martie, de la ora 16.00, CET Govora joacă din nou în deplasare, dar de data aceasta, partida e mult mai grea, pentru că echipa adversă, Sportul Studenţesc Omnilogic Bucureşti, este una de temut în prima ligă a ţării.

   În precedentele trei sezoane, cele două formaţii care se vor înfrunta la finele săptămânii în Capitală au dus lupte aprige pentru o clasare superioară pe podium. În 2004, în play-off, câştig de cauză au avut fetele noastre, care le-au scos pe studentele bucureştene din primele patru echipe ale Diviziei A, cu două victorii de răsunet. Însă, în 2005, elevele sârbului Predrag Vasic, cu un sprijin consistent venit din partea arbitrilor, ne-au depăşit chiar în faza semifinală şi ne-au smuls şansa de a juca finala campionatului cu Livas Târgovişte. În acest an, situaţia se prezintă cu totul altfel. CET Govora nu mai are aceeaşi forţă ca-n anii precedenţi, datorită întineririi lotului de jucătoare, în timp ce studentele se bat cu şanse reale pentru titlul naţional.

 

Iarăşi fără Magda Moise

 

Chiar dacă Sportul Omnilogic nu e Someşul Dej, CSU Oradea sau Naţional Iaşi, le dorim fetelor noastre să facă un miracol în Capitală şi să-şi păstreze invincibilitatea în partidele din deplasare din acest retur. „Cu Sportul avem o şansă mai mare de a izbândi decât am avut-o în meciul cu Biadra de săptămâna trecută. Poate, dacă începem bine, cu puţin tupeu de partea fetelor noastre, este posibilă o surpriză. Nu se ştie niciodată!”, spune preşedintele echipei CET Govora, Dorin Vlad, care precizează apoi că experimentata Magda Moise nu va putea juca nici acum. „Este decizia antrenorului dacă Magda Moise va intra pe teren”, afirmă Vlad. Cum se cunoaşte destul de bine agresivitatea excesivă a bucureştencelor, care ştiu bineînţeles de intervenţia chirurgicală suferită iarna aceasta de Magda Moise, mai mult ca sigur că tehnicienii vâlceni nu vor risca. În aceste condiţii, cel mai probabil, antrenorul Doru Moise va începe meciul din Capitală cu acelaşi „cinci” de bază: Loredana Cătănoiu, Ana Maria Mezaroş, Silvia Ondreikovics, Cristina Duma şi Janina Simionca.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button