Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Auto-Moto

OFICIAL: Volkswagen Polo este Maşina Anului 2010 în lume

• a doua victorie, la rând, pentru marca Volkswagen

La Salonul Internaţional Auto de la New York – Manhattan, pe 1 apr.2010, Volkswagen Polo a fost declarată Maşina Anului 2010 în lume.

Merit, valoare, siguranţă, mediu, importanţa şi atractivitatea emoţională sunt criteriile de evaluare pentru Maşina Anului în lume. Este pentru a doua oară consecutiv când Volkswagen îşi adjudecă acest râvnit premiu, a şasea generaţie a lui Golf reuşind să se impună în competiţie în 2009. „Suntem onoraţi că Volkswagen Polo a fost aleasă de către acest grup al distinşilor juraţi”, a spus Prof. Dr. Martin Winterkorn, preşedinte al consiliului de administraţie al Volkswagen AG. „După marele triumf al Golfului anul trecut, suntem încântaţi să repetam acest succes cu noul Polo. Aceste maşini au obţinut numeroase premii, câştigand aproape fiecare premiu pe care industria de automobile are să le atribuie. Acest lucru arată ca Volkswagen este pe calea cea dreaptă şi oferă fără îndoială cea mai bună gamă de produse din istoria sa. ” Premiul a fost primit în New York City joi dimineaţă, 1 apr.2010, de Walter de Silva, şeful de design al Volkswagen Group. „Noua generaţie Volkswagen Polo fascinează prin ambele moduri – prin designul său simplu, unic şi atemporal, şi în plus de gradul său de eficienţă ridicat. Deja sunt inregistrate mai mult de 230.000 de comenzi ale clienţilor din întreaga lume. ” De şapte ani, competiţia Maşina Anului în lume a devenit una dintre cele mai prestigioase, credibile şi semnificative concursuri de acest gen. Majoritatea celor 59 membri ai juriului din 25 de ţări din întreaga lume au ales Polo – cu 30 de voturi. Celelalte categorii au fost câştigate de Audi R8 V10 (categoria Maşini de Performanţă) şi de gama de modele BlueMotion de la Volkswagen – reprezentată de Polo BlueMotion (categoria Ecologie), care le-a surclasat pe Toyota Prius si Honda Insight. Volkswagen Polo se află la al doilea premiu important de la lansarea pe piaţă a noii generaţii, primul fiind European Car of the Year 2010, acordat la sfârşitul lunii noiembrie 2009.

Sursa: Nurvil Rm. Vâlcea

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button