Liga II

Ofertă de 5000 de euro pentru tânărul atacant Silviu Mureşan

* jucătorul de 19 ani i-a încântat pe oficialii CSM-ului, care vor să-l cumpere definitiv de la Unirea Alba Iulia

Printre jucătorii tineri care ar putea semna pentru CSM în această iarnă se află şi Silviu Mureşan, pe care oficialii vâlceni sunt dispuşi să-l transfere definitiv în schimbul sumei de 5000 de euro. Tânărul vârf de atac al echipei Unirea Alba Iulia l-a încântat foarte mult pe managerul general al CSM-ului, Laurenţiu Tudor, în cele câteva meciuri în care l-a urmărit până acum.
La doar 19 ani, Mureşan este unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti români, motiv pentru care Laurenţiu Tudor şi-a propus să-l achiziţioneze imediat. „Mureşan este un vârf de atac interesant, pe care pot să zic că mi-l doresc din tot sufletul la CSM. Este un jucător pe care, dată fiind vârsta sa fragedă, precum şi talentul său deosebit, mi-am propus să-l achiziţionăm definitiv. Am văzut câteva meciuri cu el, e un atacant cu o forţă deosebită, dar totodată este şi extrem de tehnic, deci e în mod cert un jucător de perspectivă, care ne-ar putea ajuta în anii următori”, a menţionat Tudor.
Rămâne de văzut dacă transferul lui Mureşan se va mai concretiza, în condiţiile în care la Unirea Alba Iulia va fi numit antrenor principal cunoscutul Ioan Sdrobiş, un tehnician cu care se negociază foarte greu.

Rapidistul Coman vine în Zăvoi!
* este vorba de tânărul mijlocaş Alexandru Coman (19 ani) şi nu de cunoscutul portar Dani Coman!

Conducătorii CSM-ului au reuşit să obţină acordul verbal al oficialilor din Giuleşti pentru a-l împrumuta în Zăvoi, până la finele sezonului, pe mijlocaşul Alexandru Coman. La doar 19 ani, Coman este considerat o reală speranţă a fotbalului românesc, fiind poreclit „noul Ghioane” de însuşi patronul George Copos. În prima parte a sezonului actual, mijlocaşul vizat de CSM nu a primit însă nicio şansă din partea antrenorului Marius Şumudică, motiv pentru care şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la Rapid. „Am negociat deja cu Alexandru Coman şi cu oficialii de la Rapid pentru împrumutul său la CSM şi am primit acordul verbal de a-l legitima. Coman este un mijlocaş extrem de talentat, care a debutat anul trecut pe prima scenă a ţării, iar eu am încredere că în Zăvoi va avea cu adevărat posibilitatea de a se afirma”, ne-a precizat Laurenţiu Tudor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button