Liga II

CSM-ul negociază cu un portar din Seria I

* oficialii vâlceni vor să-şi asigure lotul cu încă un portar, care să compenseze plecarea iminentă peste hotare a tânărului Laurenţiu Brănescu

Aşa cum a declarat încă din momentul în care a semnat pentru CSM şi a aflat că pentru Laurenţiu Brănescu se bat câteva echipe puternice din străinătate (precum Manchester United şi Juventus Torino), managerul general Laurenţiu Tudor şi-a propus să aducă încă un portar de valoare în Zăvoi, care să se ridice la valoarea titularului incontestabil al buturilor vâlcene, Robert Tufişi.
La finele anului trecut, la CSM Rm. Vâlcea s-a aflat în probe un portar de la CS Tunari, care însă nu i-a convins pe oficialii din Zăvoi, aşa că s-a renunţat la transferul său. „Robert Tufişi a spus că nu este un portar care ne-ar putea ajuta, aşa că am renunţat să mai purtăm discuţii cu el. Din punct de vedere valoric, juniorul nostru Radu Chiriţă era chiar peste ceea ce ne-am dorit noi de la portarul de la Tunari, aşa că nu avea rost să-l transferăm”, a precizat Tudor.
Între timp, a apărut însă o altă pistă, un portar care evoluează tot în Liga a II-a, dar la o echipă din Seria I, acolo unde nu este însă nici măcar titular. „Ne-am orientat către un portar de Liga a II-a, ce provine de la o echipă din Seria I, unde nu e nici măcar titular. Am avut deja primele discuţii, dar încă nu putem să precizăm numele acestuia până ce nu îşi va rezolva problemele cu actualul său club”, a recunoscut Laurenţiu Tudor.

„Şi Chiriţă poate creşte în valoare”

În pofida faptului că vrea să aducă în Zăvoi încă un portar, managerul general al CSM-ului intenţionează să-l forţeze şi pe Radu Chiriţă să se ridice la valoarea Ligii a II-a. „Vreau să-l forţez puţin câte puţin şi pe Chiriţă, astfel încât să calce în cel mai scurt timp pe urmele lui Laurenţiu Brănescu. Trebuie împins puţin de la spate, şi nu numai el, ci şi ceilalţi juniori valoroşi din pepiniera noastră. Pe toţi trebuie să-i atragem lângă echipă, să-i includem încet-încet în lot, apoi în joc, să le dăm mai multă încredere. În această perioadă lungă de pregătire vom avea şansa de a lucra şi din acest punct de vedere, adică pentru sprijinirea juniorilor noştri talentaţi”, a concluzionat Tudor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button