Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Auto-Moto

Nurvil va informeaza: What Car? a numit Volkswagen Golf BlueMotion Masina verde a anului (Green Car of the Year)

VWGolfBluemotionGolf BlueMotion convinge prin emisii reduse de dioxid de carbon

Gama de vehicule BlueMotion de la Volkswagen a adăugat încă trei premii – inclusiv premiul cel mare Green Car of the Year – pe lista sa de distincţii, de această dată la What Car? Green Awards 2010, care au fost prezentate aseară, la o ceremonie la stadionul Twickenham din Londra.
Golf BlueMotion –dublu castigator- a fost numit cel mai bun Green Small Family Car, şi de asemenea a invins ceilalti opt câştigători la alte categorii pretendenti la titlul de Green Car of the Year. Passat BlueMotion a câştigat premiul Green Family Car.
Comentând cu privire la Golf BlueMotion, redactorul-şef Steve Fowler de la What Car? a declarat:”Modelul Golf este binemeritatul câştigător: emisiile de dioxid de carbon sunt de 99 g/km, ceea ce-l face scutit de taxa de drum şi economia sa de combustibil medie este de 74.3 mpg. Deci, desi impresionant de verde, Golf este de prima clasa, bine făcut, practic, în condiţii de siguranţă, genial de condus şi o investiţie pe termen lung accesibila. Cu siguranţă, exista alte virtuti de care aveţi nevoie? ”
Cel care a primit trofeul în numele Volkswagen a fost profesorul dr. Stefan Gies, director de dezvoltare cercetare. El a spus: „Încă de la primul model BlueMotion lansat în 2007, strategia noastră pentru acest sub-brand de mediu inconjurator a fost de a produce vehicule de primă clasă, care sunt eficiente, durabile, practice, confortabile şi la preţuri competitive. Aceasta este ceea ce doresc clienţii noştri şi toate aceste valori sunt incapsulate in Golf. ”
Inima Golf-ului BlueMotion este un motor de 1.6 litri TDI common rail, care produce 105 CP şi 250 Nm la doar 1.500 rpm. Economia sa remarcabila este realizată printr-un pachet care include un sistem Start / Stop, anvelope cu rezistenţă scăzuta la rulare, baterie cu regenerare, angrenaje revizuite, un calculator multifuncţional care oferă vizual recomandarea schimbarii vitezelor pentru consum de combustibil optim şi modificările aerodinamice.
În luna aprilie a acestui an, modelele Polo, Golf si Passat BlueMotion au fost numite Masina Verde a Anului la festivitatile Masina anului in lume 2010 ( World Car of the Year).
Produsele disponibile cu Tehnologie BlueMotion de la Volkswagen utilizează o serie de măsuri economice pentru a reduce consumul de carburant şi a emisiilor. Cheia pentru toata gama BlueMotion este că toate aceste masini rămân practice, confortabile şi dorite la fel ca modelele standard, pe care clientii se bazează, şi sunt la fel de uşor de servisat, reparat şi menţinut.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi distribuitorul Volkswagen Nurvil, www.nurvil.ro, tel.0250.703630, Rm.Valcea, Raureni 38.

Sursa: Nurvil Rm.Valcea, Departament Marketing Volkswagen

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button