Fără categorieLiga VFotbal

„Nu am fi meritat mai mult de un punct, la cât de jalnic am jucat în prima repriză!”

* a afirmat Marian Niţă, antrenorul-jucător al echipei Olteţul 2014 Bălceşti, după meciul de la Şoimii Glăvile

La finele partidei de la Glăvile, antrenorul-jucător al echipei din Bălceşti a recunoscut cu mult fair-play că echipa sa nu ar fi meritat totuşi mai mult de un punct. „Consider că e un punct câştigat pentru noi, şi în niciun caz două pierdute, cum s-ar putea crede, prin prisma celor două ocazii pe care le-am mai irosit la 5-5! Nu am fi meritat toate punctele, pentru că în prima repriză am fost cu adevărat jalnici, ca să spun aşa! Şi ştiţi de ce? Pentru că noi veneam după 6-0 cu Oltul Ioneşti, în deplasare, şi chiar am crezut că meciul de la Glăvile e dinainte câştigat. Apoi, la 5-0, au crezut adversarii că au câştigat meciul, iar asta i-a costat!”, a precizat Niţă.

Marius Popescu a fost ghimpele din coasta „şoimilor”

Golurile bălceştenilor din a doua repriză au fost marcate de Bărbuleţ (2), Laurenţiu Preda, Marius Popescu şi Viorel Merişanu (din penalti). „Golgheterul Marius Popescu a făcut un joc excepţional în a doua repriză, n-au putut să-l oprească adversarii sub nicio formă, el a şi scos pealtiul din minutul 85, când am egalat, 5-5. După pauză, Glăvile n-a mai ajuns la poartă noastră decât o singură dată, în rest, am fost clar peste ei şi le-am dat gol după gol.
Toţi cei prezenţi au spus că meciul a fost unul mult poeste media campionatului, extrem de spectaculos şi cu faze extraodinar de frumoase. S-a jucat fotbal de calitate, cu fair-play de ambele părţi. Cei de la Glăvile au avut ambiţia să ne bată, deoarece ştiau că suntem pe o poziţie mult superioară în clasament, din moment ce noi aveam 31 de puncte, iar ei doar 15, şi asta a făcut ca meciul să fie foarte disputat”, a mai afirmat Marian Niţă. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button