Fără categorieLiga VFotbal

Niţă, Merişanu & Co. au smuls o remiză, după ce au fost conduşi cu 5-0 la pauză!

Nita_Marian_2016_02ŞOIMII GLĂVILE – OLTEŢUL 2014 BĂLCEŞTI 5-5

Olteţul 2014 Bălceşti a început jalnic meciul de la Şoimii Glăvile, de la finele săptămânii trecute. Echipa reprezentată de Marian Niţă a fost condusă cu 5-0 la pauză, aşa că nimeni nu se mai aştepta la o răsturnare de situaţie! Ei bine, după ce s-au mobilizat exemplar la vestiare, urmaşii lui Mitică Dragomir au făcut spectacol în repriza secundă, au marcat la  rândul lor de cinci ori şi au plecat acasă cu un punct nesperat.

„Am intrat în istorie, după această revenire de senzaţie!”

„Am intrat în istorie după acest meci, deoarece am recuperat o diferenţă de cinci goluri după prima repriză, fapt mai rar întâlnit chiar şi în fotbalul judeţean! O asemenea revenire nu se vede de multe ori! Am început foarte rău meciul, ziceai că suntem drogaţi, putea să fie chiar şi 7-0 pentru Glăvile la pauză!

Am jucat atât de prost încât ne era şi nouă ruşine de cum decurg lucrurile pe teren! Adversarii au stat mai bine la nivel de talie şi de vârstă, pentru că noi avem mulţi copii în lot. Fiind un joc mai bărbătesc, cei tineri s-au speriat şi le-au permis celor de la Glăvile să se detaşeze. La pauză, am făcut însă trei înlocuiri care au schimbat cursul jocului. Astfel, i-am introdus la mijlocul terenului pe Merişanu (care nu intrase de la început, pentru că îi era frică după lovitura dură pe care a încasat-o în nas, în runda precedentă), Bărbuleţ şi Andi Grigore. Au fost trei schimbări esenţiale, care ne-au ajutat să egalăm la 5-5, în minutul 85. Mai mult decât atât, pe final, puteam chiar să şi câştigăm, dar am ratat două ocazii clare”, a declarat Marian Niţă, antrenorul-jucător al echipei din Bălceşti. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button