Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Nenad Kutlacik a revenit la Vâlcea

* fundaşul bosniac în vârstă de 29 de ani – care a mai jucat în Zăvoi şi în sezonul 2008-2009 – a semnat un contract valabil pe un an,

Chiar dacă în această vară a pierdut o întreagă echipă – majoritatea jucătorilor părăsind Vâlcea din pricina faptului că oficialii clubului din Zăvoi i-au anunţat că nu le mai pot achita salariile mari – CSM se regenerează din mers, ba chiar se şi întăreşte. Săptămâna trecută, conducerea echipei vâlcene a ajuns la un acord de principiu cu fundaşul bosniac Nenad Kutlacik (29 ani), care a mai evoluat la CSM şi în sezonul 2008-2009, atunci când era împrumutat de Pandurii Tg. Jiu. Fotbalistul s-a despărţit în această vară de echipa bosniacă Modrica, iar acum a semnat pentru formaţia vâlceană un contract valabil pe un an. Bosniacul a debutat deja la CSM în meciul amical pe care „municipalii” l-au disputat săptămâna trecută, în deplasare, la Mioveni.

Bosniacul evoluează doar pe prime de joc

Nenad Kutlacik va juca gratis pentru CSM, oficialii clubului din Zăvoi informându-l că nu pot să-i achite un salariu lunar, aşa că singurii bani pe care îi va încasa vor proveni din primele de joc pentru victorii. Potrivit spuselor secretarului general Jean Turmacu, Kutlacik va putea pleca însă de la CSM în orice moment în cazul în care îşi va găsi un angajament la o echipă care îl va plăti normal. „De comun acord cu jucătorul bosniac am convenit ca acesta să evolueze gratis la CSM, astfel încât Kutlacik să nu rămână în urmă cu pregătirea. Atunci când îşi va găsi însă o altă echipă unde condiţiile financiare sunt altele decât la Vâlcea va putea să plece însă fără probleme”, ne-a spus Turmacu.

Articole Similare

One Comment

  1. jucatori se mai gasesc,slabuti dar sunt.problema e ca nu avem antrenor.daca ai antrenor,faci treaba si cu jucatorii mai neexperimentati sau cu cei slabi.altfel…

Lasă un răspuns

Back to top button