Politica

Naşul Cristinei Gutău a fost numit ministru

Gutau Cristina… în locul lui Videanu

Sâmbătă, s-au întâmplat două lucruri care mi-au marcat ziua:
1.S-a însurat Marian Ioja, de la Bălceşti, iar când m-am întors de la nuntă, pe la ora 3 noaptea, m-au oprit pentru un control de rutină poliţiştii de la Roeşti. Exact, noroc că nu sunt senior al presei şi nu beau la volan!
2.Mi-am dat seama că pot face o ştire interesantă despre noul ministru al Economiei şi Comerţului, Ion Ariton, de la Sibiu. Nu, nu despre faptul că acesta şi-a pus-o asistentă pe Cleopatra Popescu, Miss România 2002.
Dacă aţi uitat, trebuie să vă reamintim că fostul prefect de Sibiu este naşul de cununie al Cristinei Stoica, fiica lui Mircia Gutău şi un foarte bun prieten al acestuia. Cristina Gutău s-a măritat cu Bogdan Stoica în august 2008, iar cununia lor civilă a fost oficiată chiar de tatăl ei, primar în funcţie la acel moment. La nuntă, unde în capul mesei a stat naşul Ion Ariton, au venit peste o mie de persoane, iar petrecerea a fost foarte reuşită, printre meseni numărându-se şi Elena Udrea. După fastuosul eveniment, toată familia a plecat în Spania, acea vacanţă fiind, din păcate, ultima pe care Mircia Gutău a avut şansa să o savureze. (E.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button