FotbalDiverse

Născuţi campioni! Grupa de 2008 de la CS Hidro, antrenată de Adi Savu, campioană judeţeană pentru al treilea an la rând

Recent, s-a încheiat campionatul judeţean de fotbal dedicat jucătorilor născuţi în anul 2008. Cea mai bună echipă din Vâlcea s-a dovedit a fi cea de la CS Hidro. Tinerii fotbalişti pregătiţi de Adi Savu au reuşit o performanţă extraordinară. Au încheiat sezonul fără eşec şi mai mult decât atât, fără nici un punct pierdut. Puştii de la CS Hidro s-au născut pentru a fi campioni. De când participă în competiţii, au triumfat de fiecare dată pe plan judeţean. Este pentru al treilea an la rând când se impun în campionatul intern şi se califică la turneul zonal.

Şi când au mers să-şi măsoare forţele cu echipe din afara Vâlcii au avut prestaţii foarte bune. Odată au reuşit chiar să acceadă la turneul final, terminând întrecerea în primele cinci echipe ale ţării.

„Copiii sunt extraordinari! Au crescut de la an la an şi au reuşit să obţină performanţe extraordinare. Au câştigat numeroase trofee de-a lungul anilor. Suntem campioni judeţeni pentru al treilea an la rând. Vom merge din nou la turneul zonal. Sper să avem şi acolo prestaţii foarte bune. Va fi foarte greu, pentru că vom întâlni campioanele din Olt, Gorj, Dolj şi Mehedinţi, zone cu centre puternice la nivel de copii şi juniori. Dar ne ducem încrezători în forţele noastre. Ne dorim să facem o figură frumoasă şi să reprezentăm judeţul cu cinste şi onoare. Am mai reuşit să ne calificăm la turneul final, deci nu e ceva imposibil”, a spus Adi Savu, antrenorul campionilor de la CS Hidro.

Turneul zonal dedicat grupelor de 2008 va avea loc săptămâna aceasta, între 23 şi 26 mai, la Craiova. Alături de Vâlcea se vor lupta, aşadar, pentru calificarea la turneul final reprezentantele din Olt, Dolj, Gorj şi Mehedinţi, respectiv echipe din Corabia, Craiova („Gică Popescu”), Tg. Jiu şi Drobeta Tr. Severin. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button