Liga IV

N-au reuşit să învingă nici din a treia încercare

* formaţia antrenată de Laurenţiu Fier a remizat din nou cu echipa lui Dan Niţu, dar de această dată în campionatul Ligii a IV-a

Damila şi Posada s-au întâlnit în ultimele două săptămâni de trei ori. Mai întâi în Cupă, la Măciuca, de unde trupa din Perişani a plecat învinsă, apoi în „groapa cu lei” din „Ţara Loviştei”, unde formaţia din Măciuca a obţinut calificarea în finala competiţiei, după 1-1 cu Posada, iar sâmbătă, 15 mai, cele două echipe s-au întâlnit şi în campionat. Ultima partidă dintre cele două formaţii s-a încheiat oarecum favorabil tot pentru Damila, care a repetat rezultatul de miercuri, din Cupă: 1-1.
Posada nu a reuşit nici din cea de-a treia încercare să învingă formaţia antrenată de Narcis Enăchescu. Damila a deschis scorul prin Dina, iar apoi a încercat să conserve rezultatul. Emil Zaharioiu a restabilit, însă, egalitatea, până în pauză, în partea secundă nu s-a mai marcat, astfel că la finalul întâlnirii dintre Posada şi Damila s-a consemnat o nouă remiză: 1-1.
„Au lipsit Mătăsaru, Manu, Cherăscu şi Bîzgan. Dacă aveam toţi jucătorii la dispoziţie, astăzi îi băteam. Deocamdată, atât am putut. Anul viitor va fi diferit. Îi vom învinge în sezonul în care ei se vor lupta pentru primul loc”, a menţionat Daniel Duroi, preşedintele Posadei, care a mai precizat, de asemenea, că a fost făcut uitat conflictul de la returul Cupei, iscat între antrenorul Fier şi suporterii Posadei, situaţia fiind în acest moment stabilă la echipa din Perişani. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button