Administratie

Moş Crăciun îi vizitează mai devreme pe copiii din Roşiile

• 310 şcolari şi preşcolari vor primi cadouri din partea primăriei 

Aşa cum i-a obişnuit la fiecare sfârşit de an pe şcolarii din comuna Roşiile, primarul Ştefan Marinescu va oferi acestora cadouri şi în 2009, în ciuda bugetului de criză cu care s-a confruntat. Astfel, câteva sute de elevi vor beneficia de mărinimia autorităţilor locale, în cadrul unor serbări speciale care vor avea loc la finele acestei săptămâni.

„Primăria Roşiile va oferi cadouri unui număr de 310 elevi din comună, preşcolari şi şcolari, din fonduri care provin din bugetul local. Cadourile constau în special în dulciuri, băuturi răcoritoare, fructe, etc. Serbările vor avea loc la căminele culturale din Roşiile şi Romaneşti, pentru elevii din aceste sate, un eveniment asemănător urmând a se desfăşura şi în incinta şcolii din Zgubea, acolo unde învaţă însă mai puţini copii. Toate serbările vor avea loc în aceeaşi zi, într-o ordine pe care o vom stabili de comun acord cu profesorii din şcolile respective. Nu am putut să adunăm toţi elevii într-o singură locaţie deoarece nu aveam un spaţiu suficient de încăpător în comună, pentru a cuprinde cei 310 elevi şi părinţii lor. S-ar fi creat o aglomeraţie prea mare, iar frumuseţea evenimentului s-ar fi pierdut. Chiar dacă am traversat o perioadă de austeritate, iată totuşi că Moş Crăciun îi va bucura pe copii şi în acest an! Sper ca toţi cei mici să fie mulţumiţi”, s-a exprimat edilul liberal.

În condiţiile în care vacanţa începe oficial vineri, 11 decembrie, primarul Ştefan Marinescu a decis ca serbările să aibă loc în aceeaşi zi. „Nu avea rost să-i mai chemăm pe elevi în preajma Crăciunului, aşa că mai bine le vom oferi cadourile înainte ca aceştia să plece în vacanţă”, a mai adăugat primarul din Roşiile.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button