Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Moroşanu şi vâlceanca Magdalena Ciorobea doresc să câştige concursul „Dansez pentru tine”

Cătălin Moroşanu s-a decis ca, pentru o perioadă, să lase deoparte morosanu si magdalenaringul de la Local Kombat şi să treacă la cel de dans. Luptătorul a făcut o figură frumoasă încă de la prima apariţie la concursul „Dansez pentru tine”, unde încearcă să câştige competiţia pentru a o ajuta pe frumoasa vâlceană Magdalena Ciorobea.

Chiar dacă nimeni nu îi dădea prea multe şanse luptătorului K1, acesta le-a demonstrat tuturor că ştie să facă orice: să cânte, să danseze, nu numai să-şi năucească adversarii cu loviturile sale fulgerătoare. Cătălin Moroşanu şi partenera sa, vâlceanca Magdalena Ciorobea au reuşit în prima ediţie a concursului «Dansez pentru Tine» să se claseze pe locul doi, iar în cea de-a doua emisiune au rămas în top pe locul trei. Campionul „Local Kombat” este hotărât să câştige acest concurs, chiar dacă va trebui să facă o mulţime de sacrificii, doar pentru a o ajuta pe  frumoasa vâlceancă. „Eu voi face orice pentru o ajuta pe Magdalena şi sunt obişnuit să fac sacrificii mai ales că am o mentalitate de sportiv. Este destul de greu, dar merită efortul”, a afirmat sportivul. Chiar dacă Moroşanu a mai participat la emisiunea «Dansez pentru Tine», dansurile sale au fost în afara competiţiei, alături de Delia Matache şi Gina Pistol. Cazul Magdalenei Ciorobea este unul special şi cutremurător. Magda are 26 de ani şi este din Râmnicu Vâlcea. Aceasta vrea să îi ofere un viitor fetiţei sale, Raluca, în vârstă de patru ani. În acelaşi timp, vrea să îşi ajute şi mama şi fratele, care au susţinut-o tot timpul şi au ajutat-o să treacă mai uşor peste clipele grele. Mama sa şi-a sacrificat întreaga viaţa pentru cei doi copii ai ei. Acum este şomeră şi o ajută pe Magda să îşi crească fetiţa. Vâlceanca a povestit întreaga traumă prin care a trecut încă de mică şi consideră că emisiunea „Dansez pentru Tine” este speranţa pentru o viaţă mai bună. Chiar dacă Magdalena a trecut prin clipe de coşmar fiind nevoită să suporte umilinţele tatălui vitreg şi ulterior ale iubitului, vâlceanca a avut puterea să depăşească obstacolele. Aceasta trăieşte în prezent într-o locuinţă socială din Râmnicu Vâlcea. Emoţiile sunt mari pentru Magdalena, însă ştie că scopul său este mai important. Magdalena s-a obişnuit cu atmosfera de la „Dansez pentru Tine” şi a găsit un adevărat sprijin în Moroşanu, care i-a promis că indiferent dacă vor câştiga sau nu, se va implica în cazul ei şi în afara emisiunii. Moroşanu a fost impresionat de povestea Magdalenei şi nu a ezitat declare public că va face tot ce îi stă în putere pentru ca vâlceanca şi familia sa să ducă o viaţă mai bună.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button