Liga III

Minerul Motru – Oltchim Rm. Vâlcea 2-0

FURAŢI CA-N CODRU!

* elevii lui Lucian Catargiu au fost învinşi dintr-un penalti inventat şi dintr-un gol
primit din poziţie clară de ofsaid

După trei meciuri în care a strâns 7 puncte, fără să încaseze niciun gol, Oltchim Rm. Vâlcea a suferit săptămâna trecută primul eşec din actualul sezon. Elevii lui Lucian Catargiu au fost înfrânţi în deplasare de Minerul Motru, cu scorul de 2-0 (1-0), dar rezultatul a fost influenţat în mare măsură de greşelile de arbitraj.
Gorjenii au deschis scorul în minutul 42, dintr-o lovitură de la 11 metri, incorect acordată de centralul partidei, Cristian Omar Dumitrică (Craiova). Un gorjean a scăpat spre buturile vâlcene, l-a driblat pe portarul Radu Popescu, dar şi-a îndepărtat prea mult mingea, care s-a scurs în aut de poartă, cu toate eforturile jucătorului respectiv de a o mai recupera. Spectatorii, fotbaliştii vâlceni, dar şi adversarii, au privit atunci cu stupoare cum arbitrul craiovean a indicat punctul cu var, fără nicio explicaţie în plus, penaltiul fiind transformat de Butoi: 1-0.
Imediat după pauză, în minutul 52, s-a produs o altă fază hilară, din care cei de la Minerul Motru au înscris al doilea gol. Un şut de la 12 metri al unui jucător gorjean a fost parat de portarul Radu Popescu, dar Miclăzan – aflat în careul de 6 metri, în poziţie clară de ofsaid – a împins nestingherit mingea în plasă: 2-0.

Antrenorul Lucian Catargiu a început meciul cu Minerul Motru cu următorii jucători: Radu Popescu – Nania, Stoica, Fuiorea, Smeadă – Tomescu, Preda, Marinescu, Datcu – Dănuleţ, Fistogeanu. După pauză, au mai fost introduşi pe teren Moldoveanu (Datcu fiind cel schimbat) şi Statie (care l-a înlocuit pe Dănuleţ).

Slăbiciuni în tabăra vâlceană

La finele partidei cu Minerul Motru, antrenorul Lucian Catargiu a acuzat greşelile de arbitraj care au făcut ca Oltchim să încaseze nemeritat cele două goluri, însă a recunoscut şi că jucătorii pe care îi pregăteşte au prins o zi slabă. „Lăsând de-o parte erorile evidente de arbitraj, trebuie să recunosc că i-am cam ajutat şi noi pe adversari să câştige acest meci, prin greşelile pe care le-am făcut. Practic, până în momentul când ne-am văzut conduşi cu 2-0 ne-a cam fost frică să jucăm. Abia în ultima jumătate de oră am ieşit la atac, am avut o posesie superioară a mingii şi chiar ne-am creat câteva ocazii bune de a înscrie. Din păcate, n-am reuşit să dăm vreun gol, Fistogeanu şi Dănuleţ fiind jucătorii care au irosit cele mai clare şanse ale noastre în faţa porţii adverse”, a precizat Catargiu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

One Comment

  1. Asa i-au furat cei de la Motru si pe Barca, cu o etapa inainte. Gol din corner cu fault la portar neacordat si din minge de arbitru pasata in off-side desi mingea trebuia redata celor din Barca. Rusine lui Nanu si hotiilor la care este partas. Legatura Motrului cu Dumitrica este pe filiera Prometeu, unde tatal acestuia se ocupa de arbitri si unde Motru a stat capra si in returul trecut, au reciprocitati convenite de mult timp.

Lasă un răspuns

Back to top button