Acasă Liga III Minerul Costeşti a câştigat o repriză cu Coloneşti. Oaspeţii au plecat cu...

Minerul Costeşti a câştigat o repriză cu Coloneşti. Oaspeţii au plecat cu cele trei puncte de la Orleşti după două faze litigioase

276
0

Ultima etapă a turului Ligii a III-a a adus o nouă înfrângere pentru Minerul Costeşti. Ultima clasată din Seria a VI-a a pierdut partida deşi a intrat la pauză în avantaj. Larry Nicolaescu a deschis scorul în meciul de sâmbătă, 23 octombrie, de la Orleşti, după doar 10 minute de joc, împingând balonul cu capul în plasă, după o aruncare de la margine executată de ”Dede” Traşcă. În partea secundă a întâlnirii, două faze litigioase au decis soarta partidei. Niţă a egalat, spre dezamăgirea gazdelor, care în prealabil au solicitat un fault în atac. Pe final de meci, în minutul 85, Alexandru Perju, ”centralul” din Galaţi, a indicat şi punctul cu var. Echipa olteană a profitat de situaţie şi a preluat conducerea. Negoiţă a transformat lovitura de pedeapsă. 2-1 pentru Vediţa a fost scorul final. Oficialii Minerului consideră că înfrângerea a fost nemeritată şi mai echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate.

Marius Vlădoi şi Ion Lazăr nu s-au putut baza pe mai mulţi jucători în acest meci. Printre absenţi s-au regăsit Rădulescu, Rizea, Milosteanu, dar şi Zotică, Proteasa, Diaconescu. A avut şansa să debuteze şi juniorul Kelemen, transferat de câteva zile la echipă, de la Olympic. Alexandru Kelemen s-a aflat sub comanda profesorului Emil Popescu, la club, iar la şcoală, la Liceul Tehnologic ”General Magheru”, a făcut pregătire alături de profesorul David Nicolae.
Minerul Costeşti a mizat, în meciul cu Vediţa, pe jucătorii: Marius Vlădoi – Pufu, Nicolaescu, Vladu, Kelemen, Traşcă, Neacşa, Casoni, D.Negoiţă, Păun, Paşoi. Au mai intrat: Vlad şi Neacşu.
Formaţia din Costeşti începe returul pe teren propriu. Poate se schimbă norocul în partea a doua a campionatului. În runda a 10-a, Larry Nicolaescu şi colegii săi vor înfrunta ”satelitul” Universităţii Craiova.