Politica

Mihai Persu îi recomandă lui Valentin Iliescu să promită mai puţin şi să facă mai mult

Mihai Persu, preşedintele PC Râmnicu Vâlcea, a anunţat într-o conferinţă de presă, în care le-a avut alături pe Valeria Rusu, lector universitar la UCB, dar şi pe lidera interimară al organizaţiei municipale de femei, Cristina Becşenescu, că pregătirea conferinţei pentru alegerile interne a intrat pe ultima sută de metri.
Conservatorul a precizat că, până pe data de 15 octombrie, vor avea loc adunări generale în toate cele 30 de cluburi din oraş, urmând ca, la finele lunii, să se desfăşoare alegerile pentru desemnarea noii conduceri a filialei municipale. Nu în ultimul rând, Mihai Persu a informat că, în PC Râmnicu Vâlcea, vor exista în curând departamente profesionale, destinate dezbaterii şi propunerii unor soluţii pentru problemele fiecărei categorii sociale în parte. Totodată, va fi lansat un site al organizaţiei, prin intermediul căruia vor fi aduse la cunoştinţă membrilor şi simpatizanţilor, în timp util, toate informaţiile de interes politic şi public. „Vom fi ca o carte deschisă pentru toţi cei care doresc să ne cunoască, să intre în dialog cu noi”, a mai spus liderul PC.
Abordând câteva dintre problemele Râmnicului, Persu s-a referit la lucrările lăsate neterminate în diferite zone ale oraşului, la incapacitatea actualei conduceri a primăriei de a face proiecte sustenabile şi de a atrage fonduri. Întrucât a constatat că „primarul este neajutorat”, liderul PC i-a recomandat ministrului V.A.I. să arate că-i pasă de această comunitate făcând ceea ce Romeo Rădulescu nu este în stare. „L-am văzut apărând pe toate posturile şi spunând cât de interesat este de soarta judeţului Vâlcea. De aceea, îi solicit să facă demersuri la Guvern, la colega sa de partid, doamna Elena Udrea, pentru alocarea fondurilor necesare finalizării lucrărilor începute la Râmnicu Vâlcea. Dacă va face acest lucru, se va bucura de toată consideraţia noastră. Dacă nu, înseamnă că a minţit şi dumnealui, ca mulţi alţii de la PD-L. Şi v-aş reaminti că Ministerul Dezvoltării promisese aceste fonduri, pe vremea când primar era Mircia Gutău, dar a uitat foarte repede că are o datorie faţă de această comunitate. În final, cum ştiţi, o parte din lucrările de pe Calea lui Traian a fost făcută, ca urmare a deciziei CL, din fondul de rezervă al Consiliului Local, rămas şi în acest moment descoperit. Doamne fereşte de vreo nenorocire la Râmnicu Vâlcea, pentru că Primăria n-ar avea cum şi cu ce să intervină!”, a semnalat Mihai Persu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button