Liga IV

Mega-investiţie la Olteţul Bălceşti!

* o femeie de afaceri din Craiova ar putea scoate din sărăcie echipa de fotbal din sudul judeţului 

Dacă în prima parte a acestei ediţii de campionat Olteţul s-a remarcat doar negativ, având o evoluţie cu mult sub aşteptări, pentru retur, se anunţă vremuri strălucitoare pentru codaşa din Liga a IV-a. Cu toate că nu doreşte să-şi facă publică identitatea, până ce nu va concretiza o colaborare cu primăria din Bălceşti, viitoare investitoare este dispusă să pregătească o mega-investiţie, în vederea revigorării fotbalului din sudul judeţului. Prezentă la ultimele partide pe care formaţia din oraşul lui Dumitru Dragomir le-a susţinut în campionat, femeia de afaceri şi-a făcut şi o primă impresie, urmând să decidă dacă merită sau nu să pompeze bani în sportul-rege vâlcean. 

Un „stranier” – pe banca tehnică 

Deşi s-a vehiculat în presă că fosta glorie a Universităţii Craiova, Mircea Irimescu, ar putea prelua banca tehnică, investitoarea a ţinut să infirme aceste zvonuri, susţinând că postul de antrenor i-ar putea reveni unui jucător care a evoluat o bună perioadă de timp în campionatul iberic. „Mă cunosc cu Mircea Irimescu de foarte mult timp. Suntem prieteni de familie. S-au făcut speculaţii că el va ocupa postul de antrenor, însă nu este deloc adevărat. Mircea are mult prea multă experienţă în fotbal, iar eu nu aş fi de acord ca el să antreneze la un nivel atât de jos. Merită mai mult decât Liga a IV-a. L-am adus la Bălceşti, pentru a analiza situaţia şi a mă consilia în vederea unor noi achiziţii, menite a revigora fotbalul din oraş. Sfaturile pe care mi le oferă Mircea îmi sunt extrem de utile. Postul de antrenor i-ar putea reveni unui jucător foarte bun, care a evoluat în Spania”, ne-a spus femeia de afaceri. 

„E păcat că Bălceştiul nu are fotbal de calitate”

Investitoarea ne-a mai declarat că, momentan, este în discuţii cu autorităţile locale din Bălceşti, pentru a pune la punct o eventuală formă de colaborare. „Aş fi interesată să preiau echipa. Detaliile referitoare la forma de colaborare vor fi stabilite în vacanţa de iarnă. Sinceră să fiu, e păcat că un oraş cu un potenţial aşa mare nu are o echipă care să evolueze în ligi naţionale”, a mai adăugat viitorul sponsor de la Olteţul Bălceşti. 

„Merg pe stadion de când aveam şase ani, aşadar fotbalul este un mod de viaţă pentru mine. Decizia de a investi într-o echipă este, până la urmă, bine întemeiată. Dacă te gândeşti la business când te implici la acest nivel, vei fi cu siguranţă dezamăgit. Pasiunea mea faţă de sportul-rege este mult prea mare, aşa că nu pot sta departe de fenomen. Sper să ajungem la un consens pentru a ne apuca de treabă”, mai spune femeia de afaceri.

Cu toate că îşi permite financiar să susţină chiar şi o echipă din eşalonul secund, femeia care deţine în Craiova o firmă specializată în tranzacţii imobiliare şi-a propus să pornească în fenomen de la cel mai jos nivel.

„Nu mi-a plăcut niciodată să mă arunc la cireaşa de pe tort. Îmi place să pornesc de jos, pentru a simţi intens gustul victoriei. Pot, fără probleme, să finanţez o echipă de Liga a II-a, însă nu sunt adepta acestei metode des întâlnite în fotbalul din România”, a încheiat viitoarea investitoare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button