Liga III

”Meciul cu Roşiori a fost exact filmul sezonului vară-iarnă pentru noi. Felicitări, băieţilor pentru tot! Din septembrie suntem neînvinşi”

Directorul sportiv de la Viitorul Dăeşti a făcut o scurtă radiografie a meciului cu Roşiori şi a primei părţi a campionatului din Liga a III-a, dar a vorbit şi despre planurile pentru perioada următoare.
”Meciul acesta, cu Roşiori, a fost exact filmul sezonului vară-iarnă. Adică am avut urcuşuri şi coborârşuri, am trăit periculos în anumite momente. Acum nu ne-a avantajat nici terenul. De-asta îmi era teamă. Nu ne-am adaptat, mai ales în prima repriză. În repriza a doua am pus presiune, am fost mai proaspeţi. Cei care au intrat, de pe bancă, au făcut-o bine. Băieţii au fost admirabili în tot sezonul. Cei de la Roşiori au venit motivaţi, cu gândul că era una dintre ultimele şanse să mai prindă play-off-ul. A fost bine pentru noi. Din septembrie nu am mai pierdut. E binevenită vacanţa asta. S-a muncit foarte bine. Noi nu am avut ca obiectiv neapărat play-off-ul, dar uite că suntem acolo. Normal, dacă se termină campionatul acum, suntem pe locul 2. Suntem avantajaţi de rezultate directe cu SCM. Jos pălăria pentru băieţi şi tuturor celor care au fost lângă noi. Am strâns din dinţi, a fost greu. Trebuie să rămânem modeşti. Încă nu suntem matematic în play-off. Dacă putem să rămânem e foarte bine. Vom vedea apoi ce ne propunem. După vacanţă va urma o pregătire grea de iarnă. Primele meciuri din 2024 vor fi în deplasare. Acum ne bucurăm de momentul acesta, pentru că merităm. Lotul nu cred că va suferi prea multe modificări. Mie mi-a plăcut tot timpul ca atunci când încep un lucru, să merg cu acelaşi colectiv până se termină. Aşa ar fi ideal, cu cine începem să şi terminăm. Dar totuşi e fotbal şi se pot întâmpla multe. Poate sunt jucători care au oferte, poate unii sunt nemulţumiţi că au jucat mai puţin. Lotul a fost destul de echilibrat, a existat concurenţă. Eu cred că nu o să fie prea multe schimbări. Deja ne-am omogenizat şi cunoaştem potenţialul jucătorilor. Altfel spus, mai continuăm o săptămână, apoi vacanţă. Facem şi un banchet. Programul de după sărbători nu e bătut în cuie. Ne vom reuni pe la jumătatea lunii ianuarie. Vom avea şi un cantonament”, a concluzionat Marius Vlădoi. ”Acum, la sfârşit, am avut şi probleme medicale. Şi cu Roşiori am fost nevoiţi să facem două schimbări forţate de accidentările lui Florescu şi Mario Savu. Andu Popolan nu a putut juca în ultimele trei etape. Se operează. E băiat de caracter, va trece peste şi va reveni şi mai puternic. Are timp să-şi revină, având în vedere că este şi pauza competiţională. Acesta este sportul. Trebuie să accepte că pot apărea şi astfel de momente. Sunt convins că va fi bine. E tânăr, are tot timpul în faţă. Îl susţinem, suntem alături de el”, a mai adăugat ”Ţeţe”.

Articole Similare

Back to top button