Liga III

Costel Gaiţă a aşteptat 15 ani să devină oficial al clubului din Dăeşti! ”De Marius Vlădoi mă leagă multe amintiri plăcute, printre care şi o promovare cu Oltchim, în Liga a II-a”

Costel Gaiţă, Marius Vlădoi şi Laurenţiu Nicolaescu au făcut echipă bună la Dăeşti, în prima parte a sezonului. Oficialii trupei din Fedeleşoiu retrăiesc momentele plăcute din urmă cu mulţi ani, când se bucurau de rezultate de excepţie alături de Oltchim.
”Sunt de 15 ani mutat în Fedeleşoiu. Dăeşti a devenit pentru mine acasă. Am aşteptat, am sperat să mă pot implica şi la echipa din comuna mea, dar abia acum a venit momentul. E prima dată când mi se oferă posibilitatea să fiu alături de echipă. În 2006 am promovat cu Oltchim la Liga a II-a cu Marius Vlădoi în poartă. Acum, el a avut oportunitatea să aleagă şi m-a ales pe mine. Am licenţă, dar cred că a contat şi experienţa mea. L-am ajutat cum am putut, am colaborat bine din toate punctele de vedere. Şi o să-l sprijin în continuare. Ne-am înţeles foarte bine şi la Oltchim, de ce să nu o facem şi aici? Marius e un antrenor serios, care îşi vede de treabă. Face ce consideră mai bine pentru echipă. Mă consultă şi pe mine, iar eu încerc să-l ajut, nu să-l încurc. Cu un buget mediu, cred că s-au făcut lucruri bune aici. Am creat deja un colectiv bun, cu băieţi muncitori, care nu au nasul pe sus. Cu modestie am câştigat şi la Horezu, în etapa precedentă. Cei de la Flacăra au intrat cu nasul pe sus, de parcă erau campioni mondiali, iar fotbalul te pedepseşte. Sperăm să mai aducem 2-3 jucători, mă refer la doi juniori şi cred că ne putem bate acolo, pentru primele locuri. Eu, ca jucător, am avut două promovări, cu Oltchim şi cu Horezu şi am mai avut o promovare ca antrenor, cu Oltchim, în Liga a II-a, plus una ratată cu Perişani. Deci am o atracţie pentru finale. Îmi place să fim acolo sus, să privim clasamentul de sus în jos”, a declarat Costel Gaiţă.

Articole Similare

Back to top button