Volei

Meciul cu Reale Braşov, doar un antrenament pentru junioare

• în continuare, voleibalistele vâlcene se pregătesc pentru meciul din Divizia A2, în care vor întâlni CS „U” Soleil

Sala „Capela” din Rm. Vâlcea a găzduit pe data de 30 ianuarie, etapa a opta a Campionatului Naţional de volei feminin destinat junioarelor. Echipa clubului CET Govora, pregătită de antrenorii Nicoleta şi Marius Mărgărit, a întâlnit formaţia Reale Braşov, pe care a învins-o cu scorul de 3-0, la 12, 9 şi 10 puncte.
„Mi-aş fi dorit să putem rula toate cele 12 jucătoare din lot în acest meci, însă, din cauza regulamentului dificil, nu am reuşit să introducem în teren decât 11 sportive. Pot spune că partida cu Reale Braşov a reprezentat pentru noi un antrenament uşor, dar, până la urmă, important este că am reuşit să obţinem o nouă victorie şi mă bucur pentru acest lucru”, ne-a declarat Marius Mărgărit.
Echipa clubului prezidat de Cito Drăgan figurează în prezent în clasamentul junioarelor cu şase victorii şi o singură înfrângere, suferită în meciul cu CNNT Craiova. Până la finalul campionatului, junioarele pregătite de Nicoleta şi Marius Mărgărit mai au de disputat încă două etape, una la Piteşti şi alta la Slatina.
Următoarea partidă pentru care se pregătesc voleibalistele de la CET Govora va avea loc sâmbătă, 5 februarie, la Alba Iulia. Este vorba de meciul din cadrul Campionatului Naţional rezervat Diviziei A2, în care, fetele din Sala „Capela” vor întâlni, în deplasare, gruparea Clubului Sportiv Universitar CML Soleil. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button