Acasă Volei Meci de antrenament pentru voleibaliştii lui Marius Mărgărit

Meci de antrenament pentru voleibaliştii lui Marius Mărgărit

116
0

CNMB_juniori_2015_10CN DE VOLEI – JUNIORI / CNMB RM. VÂLCEA – CSŞ BLAJ

Duminică, 28 februarie, de la ora 11.00, echipa de juniori a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” va disputa ultimul partidă din cadrul Campionatului Naţional de volei. Trupa antrenată de Marius Mărgărit se va prezenta la meciul cu CSŞ Blaj (vicelidera Seriei C) într-o cu totul altă alcătuire decât la începutul sezonului. După ce tehnicianul vâlcean a renunţat la serviciile celor trei juniori din lot (Raoul Truşcă, Florin Copăceanu şi Marian Dumitraşcu), echipa mai are acum în componenţă doar cadeţi.

„Am sacrificat echipa de juniori, care oricum nu avea nicio şansă de calificare la turneul semifinal, pentru a le oferi cadeţilor posibilitatea să aibă cât mai multe meciuri în picioare în acest sezon”, a precizat Mărgărit.
Fără îndoială, prin prisma diferenţei clare de valoare dintre cele două formaţii care se vor înfrunta în acest week-end, în Sala Capela, CSŞ Blaj va obţine o victorie facilă. Aşa cum a afirmat însă şi antrenorul de volei de la CNMB, partida de duminică va fi totuşi un bun antrenament pentru cadeţi, care – acesta fiind lucrul cel mai important! – au obţinut deja calificarea la turneul semifinal. (N.C.)