Liga III

Mazilu versus Niţu, sau PSD contra PNL, în Cupa României

* sâmbătă, 17 iulie, FC Ghecon o întâlneşte pe Damila, pe terenul din Măciuca

FC Ghecon şi Damila (cea de-a doua, în calitate de câştigătoare a fazei judeţene a Cupei României) se întâlnesc săptămâna aceasta, mai exact, pe 17 iulie, în primul meci oficial după încheierea sezonului 2009-2010. Partida în cauză va avea loc la Măciuca şi contează pentru faza naţională a Cupei României. Duelul este extrem de aşteptat de ambele echipe, pentru că se întâlnesc in mod indirect doi titani din politica vâlceană: Dan Mazilu – de o parte şi Dan Niţu – de cealaltă, primul în calitate de parlamentar PSD şi proprietar al firmei Ghecon Construct SRL, cel de-al doilea ca manager al companiei Damila SRL şi membru cu putere de decizie în cadrul PNL Vâlcea. Aşadar, acest meci are o încărcătură aparte pentru ambii politicieni vâlceni. Dan Mazilu şi-a anunţat deja jucătorii că nu doreşte să aibă parte de vreo surpriză neplăcută, în condiţiile în care echipa sa are deja un de experienţă în fotbalul naţional. La Măciuca, are loc sâmbăta aceasta un meci de care pe care.

Câştigătoarea o întâlneşte pe FC Oltchim

Câştigătoarea dintre Ghecon şi Damila va da piept celor de la FC Oltchim în următoarea fază a competiţiei, ce va avea loc, cel mai probabil, pe 31 iulie. Anul trecut, trupa pregătită de Iulian Roşoagă şi Cosmin Ursu a pierdut la loviturile de la 11 metri împotriva „chimiştilor”, astfel că, în 2010, trupa din Lăpuşata vrea să se răzbune pe rivali, mai ales că o parte dintre jucătorii sponsorizaţi de Dan Mazilu au activat în trecut la echipa sindicatului.

Se pregătesc zi de zi

Iulian Roşoagă şi compania au învăţat sufficient din greşelile trecutului, pentru a nu mai comite aceleaşi imprudenţe şi în sezonul de liga a treia care va debuta peste doar câteva săptămâni. Pentru a nu mai tremura în campionat, fotbaliştii de la Ghecon se vor pregăti zilnic pe terenul CSŞ, din nordul Râmnicului.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button