Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Matei l-a băgat pe Grigorescu în suliţa lui Câlea

Ion Matei, liderul PSD Râmnicu Vâlcea îl trimite pe fostul prefect Remus Grigorescu să candideze la şefia Consiliului Judeţean, funcţie deţinută şi vizată în continuare de Ion Cîlea, liderul suprem al pesediştilor vâlceni. Ideea a fost prinsă din zbor, dar nu de către fostul prefect şi candidat la Primăria Râmnicului, ci de Ion Cîlea, care a reacţionat pe măsură: i-a trimis lui Remus Grigorescu o adresă în care-l somează să plătească suma de 160 milioane lei vechi, sumă datorată pentru materialele de campanie.

Fostul prefect Remus Grigorescu, candidatul PSD la Primăria Râmnicului, şi-a exprimat cu puţin timp în urmă intenţia de a candida din nou pentru fotoliul de primar la alegerile din 2012, deşi postul era vizat de Ion Matei, liderul organizaţiei municipale Râmnicu Vâlcea a PSD. Grigorescu spunea că beneficiază de susţinerea liderilor de la centru şi a câtorva colegi de organizaţie. Declaraţiile fostului prefect l-au scos din sărite pe preşedintele pesediştilor râmniceni, acesta declarând că Grigorescu ar trebui să-şi ia adio de la acest vis şi să candideze, dacă tot vrea să candideze la ceva, la şefia Consiliului Judeţean.
„Încă nu a fost stabilit candidatul. Eu sunt preşedintele organizaţiei municipale şi ar fi trebuit să ştiu dacă s-a stabilit sau nu până acum. Liviu Dragnea a fost înţeles greşit la alegerile de la judeţ. El nu l-a confirmat pe Remus Grigorescu ca viitor candidat la Primăria Râmnicului, ci i-a urat succes la alegerile viitoare. Acum, depinde unde va candida, pentru că i-a mai rămas să candideze doar la Consiliul Judeţean Vâlcea, pentru că în rest a candidat pentru toate funcţiile publice. Poate domnul Grigorescu va candida în final pentru această funcţie…tot e singura care i-a ,,scăpat”. Desemnarea candidatului se face statutar, în baza statutului, iar cei îndreptăţiţi să aleagă candidatul sunt membrii Consiliului Organizaţiei Municipale. Sigur, în interiorul unui partid există preferinţe, apropieri faţă de anumite persoane. Am avut o discuţie cu domnul preşedinte Cîlea, pentru că unii colegi au ieşit în presă spunând lucruri deşi statutul nu le permitea şi mi-a spus că nu decis nimic în acest sens, informaţiile din presă fiind pure speculaţii”, a spus preşedintele Organizaţiei PSD Rm. Vâlcea. Ion Cîlea a făcut ceva mai mult, i-a trimis lui Grigorescu o adresă în care-i cerea să achite suma de 160 milioane lei vechi, contravaloarea materialelor publicitare din campania electorală. O lovitură sub centură care-l obligă pe Grigorescu să apeleze la contul personal şi nu la cel al colegilor de partid, aşa cum s-a făcut până în prezent, mai ales că principalul sponsor al PSD este… Ion Matei. D.N.

Articole Similare

One Comment

  1. dar de ce nu se ocupa Amza de strangerea banilor……caci se pricepe…..asa ar putea sa-si mai rotunjeasca si el veniturile personale…..

Lasă un răspuns

Back to top button