Fără categoriePolitica

Matei l-a anunţat pe Romeo că DNA a ridicat din nou documente din primărie

matei ion dec 2010 (2)– actualul primar interimar al Râmnicului nu a dorit să spună ce hârtii au solicitat procurorii, nici măcar la insistenţele lui Costi Rădulescu
Romeo Rădulescu recunoaşte că şi-a cerut scuze în faţa lui Gigi Matei pentru disputele din ultimii doi ani şi spune că, în acest moment, PSD Râmnicu Vâlcea are o echipă sudată şi pregătită de campanie electorală. Cei doi s-au întâlnit, joi, într-o şedinţă a Biroului Politic Municipal, care a fost presărată cu reproşuri, ţinute însă departe de ochii presei. Se aude că, la un moment dat, Matei l-ar fi anunţat pe Romeo că DNA a cerut din nou documente din perioada în care fostul pedist a fost primar. Potrivit surselor noastre, Matei nu a dorit să-i spună lui Romeo despre ce documente este vorba, afirmând că, la primărie, el deţine controlul, nu partidul. Nici măcar la insistenţele lui Costi Rădulescu, nu a dat detalii.

Invitat într-o emisiune TV, Romeo Rădulescu nu a făcut referire la acest moment tensionat din şedinţa PSD, preferând să transmită un mesaj pacifist. „Mi-am cerut scuze faţă de PSD şi de Gigi Matei pentru că, de-a lungul timpului, am participat la foarte multe campanii electorale în calitate de adversari. În acest moment, pot spune însă că avem o echipă sudată, cea mai tare pe care am putut-o constitui”, a declarat Rădulescu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button