Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Marian Popescu: „Nu am vrut să mă răzbun pe Ion Nuică”

• fostul lider al PRM este aşteptat la partid să predea ştampila şi arhiva

Noul preşedinte interimar al PRM Vâlcea, Marian Popescu a dorit să clarifice situaţia în care se află la ora actuală, precizând că deşi s-au făcut tot felul de speculaţii, nu a „cerşit” niciodată funcţia de lider al filialei.
Popescu a declarat că a acceptat să preia conducerea PRM nu pentru a se răzbuna pe fostul lider Ion Nuică, care a fost exclus din partid, ci pentru că se simţea dator faţă de partid. „Mă simt dator să clarific această situaţie şi mă simt dator să fac referire la fosta conducere a partidului. Eu îl respect pe Ion Nuică pentru tot ce a făcut bun pentru partid. S-a tot vorbit despre o răzbunare a mea împotriva lui. Nu am vrut să mă răzbun pe Ion Nuică. Am acceptat să preiau conducerea pentru că cei de la centru mi-au solicitat acest lucru. Nu am şi nu am avut nimic de împărţit cu Nuică”, a spus, săptămâna trecută, noul preşedinte al PRM Vâlcea. Nuică trebuie însă să mai rezolve anumite lucruri pentru ca activitatea lui să fie complet închisă în cadrul partidului: să predea noii conduceri ştampila şi arhiva organizaţiei. Popescu susţine că, din motive personale, nu şi-a dorit până acum să preia conducerea filialei, chiar dacă a fost solicitat şi în anul 2007. De data aceasta, Popescu intenţionează să analizeze bine situaţia în care se află PRM şi să revigoreze organizaţiile din judeţ. Popescu a mărturisit că doreşte să candideze pentru un mandat complet la şefia PRM iar partidul să revină în forţă la alegerile locale din 2012. În următoarea perioadă, în toate filialele PRM din judeţ, vor avea loc alegeri, urmând ca după definitivarea acestora, să se organizeze alegeri şi la nivel judeţean. „Nu port ranchiună nimănui şi nici nu vreau să dau afară pe nimeni din partid. Chiar dacă am libertatea să îmi aleg oamenii, în acest moment îmi doresc doar o reorganizare a partidului”, a adăugat liderul PRM. Popescu este de părere că partidul nu a mai reuşit să  se impună pe eşicherul politic şi din cauza lipsei activităţii celor din teritoriu. Noua conducere a PRM îşi propune, totodată, să afle cu exactitate câţi membri activi mai are în acest moment, dar şi să identifice persoana potrivită pentru a fi lansată în bătălia electorală pentru Primăria Râmnicului.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button