Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Femeile din PNL au participat la Brezoi la seminar despre liberalism

Mihaela AndreianuWeekendul trecut, la Pensiunea Valahia, de la Brezoi, cu sprijinul primarului Robert Schell şi al deputatului Cristian Buican, liderul judeţean al PNL, Mihaela Andreianu, preşedinta OFL Vâlcea, a organizat seminarul „PNL – trecut şi prezent. Să cunoaştem istoria şi doctrina PNL”.

La dezbateri, au fost invitate femei liberale din mai multe judeţe ale Olteniei, iar lectorii seminarului au fost Jean Decuseară şi Traian Dobrinescu.
„Scopul seminarului a fost acela de a cunoaşte sau de a redescoperi trecutul şi realizările PNL, de-a lungul celor 135 de ani de existenţă”, a afirmat Mihaela Andreianu. În opinia lectorilor seminarului de la Brezoi, liberalismul nu este o doctrină propriu-zisă, ci „o stare de spirit”, toate partidele aflate astăzi pe scena politică românească, chiar şi cele de stânga, adoptând unele din principiile liberale, „fără de care nu se poate vorbi despre democraţie”.
Seminarul de la Brezoi este cea de-a treia acţiune pe care o desfăşoară OFL Vâlcea în aceasta lună, după acţiunile dedicate zilei copilului şi campania de donare de sânge. Seria acţiunilor desfăşurate de liberalele vâlcene va continua şi în cursul lunii iulie, pentru că, aşa cum a apreciat lidera OFL, „în politică nu există vacanţă”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button