Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Marian Deaconescu a renunţat la Posada

* fostul antrenor al FC Oltchim se va ocupa de copiii şi juniorii de la Hidroelectra, dar şi de o echipă de Liga a V-a pe care clubul vrea să o înscrie în campionat

Precum în poveştile cu zâne şi zmei, „minunea” nu a ţinut decât trei zile la echipa din Perişani. Săptămâna trecută conducerea Posadei a anunţat că va avea un nou antrenor. În locul lui Laurenţiu Fier, care a renunţat la formaţia din „Ţara Loviştei” din cauza distanţei pe care trebuia să o parcurgă la fiecare meci de pe teren propriu, fusese numit „principal” Marian Deaconescu.
Fostul antrenor de la FC Oltchim nici n-a apucat, însă, să-şi cunoască noua echipă. A fost anunţat că nu o poate antrena de Posada, asta pentru că este angrenat şi la Hidroelectra, club care doreşte să-şi formeze şi o echipă de Liga a V-a, pe care o va înscrie în campionat în această săptămână. Marian Deaconescu va fi antrenorul acestei formaţii de Liga a V-a şi conform noilor reglementări, n-ar fi putut sta pe banca a două echipe din „judeţ”. Pintilie şi compania au decis, întrucât s-a considerat că un antrenor nu se poate ocupa cum se cuvine, în acelaşi timp, de două formaţii ce activează pe plan judeţean, să interzică unei persoane să figureze, în paralel, în staff-ul tehnic a două grupări ce sunt angrenate în campionatele organizate de AJF. Astfel, Deaconescu a devenit incompatibil pentru Posada.

Giurcă ar putea fi noul antrenor al echipei din Ţara Loviştei

Conducerea Posadei are însă şi alte variante pentru ocuparea postului de antrenor. Una dintre acestea îl vizează pe Lucian Giurcă. „Nu s-au schimbat prea multe la Posada în această vară. Au plecat câţiva jucători, dar vom aduce alţii care să suplinească absenţa lor. Mătăsaru, Manu, Bîzgan, Cherăscu şi Gulea nu au mai continuat cu noi, dar asta nu însemnă că Posada va fi mai slabă. Vom efectua câteva transferuri, urmează să formăm un lot competitiv. Sunt convins că vom găsi jucători buni pentru acest nivel. La condiţiile pe care noi le oferim, pe criza asta, vom avea de unde alege! Avem câteva variante şi pentru ocuparea postului de antrenor, dar trebuie să ne orientăm înainte de a lua o decizie”, ne-a informat Daniel Duroi, preşedintele Posadei, cu privire la situaţia actuală a echipei din Perişani.
De asemenea, Duroi ne-a mai spus că încă este valabilă ideea ca el să renunţe la Posada. Încă nu a luat o decizie, dar este posibil ca la sfârşitul acestei luni să plece în Franţa şi să se stabilească acolo; nu, însă, înainte de a pune lucrurile la punct la Posada. În atare condiţii, Adrian Grigorie va fi noul preşedinte al formaţiei din Perişani. De altfel, Grigorie şi-a intrat deja în rol şi a adus câţiva jucători la Posada dintre cei pe care acesta s-a bazat în trecut, iar pentru săptămâna în curs a stabilit un meci amical cu echipa pe care a susţinut-o la Liga a V-a, Juventus Roeşti. Acesta va fi al doilea amical al verii pentru Posada, după ce săptămâna trecută formaţia din Perişani a jucat şi a reuşit să se impună cu 5-2 în faţa celor de la AS Căzăneşti.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button