Liga IV

Mangalagiu, mulţumit de noile achiziţii

* Alin Pufu, Teodor „Bobby” Oprea şi Ion „Mielu” Floricu s-au transferat la Cozia Călimăneşti

Fundaşul Alin Pufu şi mijlocaşii Teodor Oprea şi Ion Floricu s-au alăturat din acest sezon lui Mitrea, Mogoşanu şi compania, la Cozia Călimăneşti, echipă alături de care speră speră să realizeze eventul.
Transferul celor trei jucători experimentaţi a schimbat radical lucrurile la Cozia Călimăneşti. Antrenorul Gabriel Mangalagiu a recunoscut că Pufu, Oprea şi Floricu şi-au adus din plin aportul la succesul categoric cu FC Băbeni. „Pufu a fost exact în defensivă, Oprea a jucat foarte bine, ca şi Floricu de altfel, atunci când a intrat pe teren, în repriza secundă. Din păcate, încă nu prea sunt puşi la punct din punct de vedere fizic, dar am încredere că lucrurile se vor regla în scurt timp şi din acest punct de vedere”, a precizat Mangalagiu.
De altfel, chiar şi preşedintele Ion Tudorică a admis că, după achiziţiile realizate săptămâna trecută, Cozia Călimăneşti are acum o cu totul altă faţă şi poate deveni principala contracandidată pentru Damila Măciuca în lupta pentru primul loc în Liga a IV-a. „Dacă ar fi să comparăm lotul din acest an cu cel din sezonul trecut, cred că avem o echipă mai bună acum. Sunt sigur că noii-veniţi vor aduce un plus în joc, iar asta s-a văzut încă de la meciul cu FC Băbeni, pe care l-am dominat autoritar. Avem mulţi jucători cu experienţă în lot, care pot decide meciuri importante, însă suntem deficitari în continuare pe linia de fund. Plecarea lui Laurenţiu Nicolaescu a lăsat complet descoperit postul de fundaş central, aşa că trebuie să improvizăm”, a admis Ion Tudorică. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button