Liga IV

Cozia şi-a îndeplinit norma!

Mangalagiu* echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu a înscris din nou patru goluri pe teren propriu, dar de această dată n-a mai primit niciunul!

În sezonul actual, echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu şi-a făcut un obicei frumos: marchează de câte patru ori pe teren propriu! Astfel s-a întâmplat în runda inaugurală, cu CSM Drăgăşani, călimăneştenii repetând isprava cu FC Băbeni, dar de această dată bucuria este deplină pentru că nici nu au mai primit vreun gol!
După o primă repriză albă – „atunci ne-am studiat adversarii!”, cum a glumit însuşi antrenorul Gabriel Mangalagiu – Cozia s-a dezlănţuit total după revenirea de la vestiare şi a marcat de patru ori. La finele partidei, tehnicianul Coziei i-a remarcat în mod special pe Mitrea şi pe Oprea.

Adi Gheorghe a absentat pentru că a fost naş

În acest meci, Cozia nu a putut conta pe serviciile unuia dintre jucătorii de bază: Adi Gheorghe. Mijlocaşul echipei din Călimăneşti a absentat însă motivat: a fost naş şi nu a putut bifa din teren prima victorie a Coziei din acest sezon. După meci, Gheorghe şi-a sunat însă coechipierii şi s-a bucurat atunci când a aflat rezultatul final.

„Mergem să câştigăm la Orleşti”

După ce au înfruntat pe Damila Măciuca în precedenta deplasare, Cozia Călimăneşti va avea din nou de încă un meci foarte greu „afară”. Miercuri, 8 septembrie, în etapa intermediară, elevii lui Gabriel Mangalagiu vor înfrunta pe Voinţa Orleşti, echipă care pare decisă să aibă un cuvânt greu de spus în acest sezon competiţional. Înaintea acestui duel, Mangalagiu a ţinut să-şi îmbărbăteze elevii: „La orice meci, mergem la victorie, acesta e principiul meu. Încercăm să câştigăm tot!”.

„Bobby” Oprea, reprofilat fundaş central

Din câte se pare, la Orleşti, în meciul cu lidera la zi a Ligii a IV-a, care se va juca miercuri, 8 septembrie, pe postul de fundaş central la Cozia Călimăneşti va evolua proaspăta achiziţie „Bobby Oprea”, jucătorul folosit cu FC Băbeni, Florin Cătinaş, fiind considerat mult prea greoi pentru viteziştii atacanţi ai Voinţei.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button