Acasă Diverse Majda Mehmedovic, cuvinte mari la adresa jucătoarelor de la Vâlcea: ”Cu Vâlcea,...

Majda Mehmedovic, cuvinte mari la adresa jucătoarelor de la Vâlcea: ”Cu Vâlcea, nu e nimeni, niciodată, favorit. Au jucătoare de mare caracter, care luptă ca nişte leoaice”

426
0

La conferinţa de presă de după meciul dintre SCM Rm. Vâlcea şi Buducnost, din Liga Campionilor, au participat antrenorii celor două formaţii, Florentin Pera şi fosta mare handbalistă Bojana Popovic, dar şi două dintre cele mai bune marcatoare din acest joc, Majda Mehmedovic, respectiv Mireya Gonzalez. Majda a surprins prin declaraţii extrem de măgulitoare la adresa adversarelor sale.


”În primul rând, felicitări Vâlcea pentru cum a luptat! Noi am început meciul foarte prost. Am încercat să revenim, am luptat, nu am renunţat, ceea ce e important. Chiar dacă am făcut greşeli, ceea ce mă face fericită este că la final toată lumea a fost sănătoasă. În ce ritm se joacă acum, după o pauză lungă de inactivitate, cel mai important este ca jucătoarele să rămână sănătoase. Nu am luat cele două puncte, dar cu aceste jucătoare tinere şi împotriva unei asemenea echipe, a fost maxim ce am putut pentru moment. Bineînţeles, avem multe luucruri de pus la punct, o vom face şi fiecare meci va fi mai bun. Banca noastră e una scurtă, cu mai puţină experienţă scurtă. Gazdele au jucat mai bine decât noi şi au câştigat. Cu Vâlcea nu e nimeni, niciodată, favorit. Am jucat contra acestei echipe şi cu CSM Bucureşti, şi cu Buducnost. Au jucătoare cu mare caracter, care luptă ca nişte leoaice, ştim că de fiecare dată e greu, chiar dacă au sau nu suporterii în tribună. Pentru asta apreciez această echipă”.

Bojana Popovic a făcut analiza jocului: ”Nu avem prea multe jucătoare să schimbăm. S-a văzut în acest meci. Avem multe tinere, e dificil să jucăm două meciuri într-un timp atât de scurt. Am jucat în Franţa, acum la Vâlcea. Dar asta nu e o scuză. Cred că trebuia să lupte mai mult în prima repriză, cum am făcut la Brest. E un proces, trebuie să muncim mai mult pentru următorul joc, să înlăturăm lucrurile rele din acest meci. Încercăm să construim, important e să ne bucurăm de handbal. Programul e foarte încărcat, nu ştiu de ce trebuie să terminăm totul până la mijlocul lunii februarie, dar asta e situaţia”, a declarat, printre altele, antrenoarea formaţiei muntenegrene.