Liga IV

Măcel în Zăvoi!

În ultimul meci oficial, disputat pe „sinteticul” din Zăvoi, fosta campioană a Ligii a IV-a din urmă cu trei ani, ASA Hidroelectra Rm. Vâlcea, a făcut instrucţie cu trupa din comuna Păuşeşti-Măglaşi, pe care „a împuşcat-o” pe 11 ori. În următoarea partidă, programată de către AJF Vâlcea pe teren propriu, echipa antrenată de Alin Savu şi Bogdan Mihalache va reveni la stadionul din cartierul de Nord al Râmnicului.

Alexandru Tomescu şi-a dat demisia

Imediat după „nenorocirea” de pe terenul 2 al CSM-ului, antrenorul Alexandru Tomescu şi-a anunţat jucătorii precum şi conducerea că îşi retrage sprijinul tehnic. „Nu îmi place deloc atmosfera de la echipă, toată lumea se ceartă. Eu nu mai pot continua în aceste condiţii, de aceea am decis să plec. Vreau să am linişte, nu stres”, a precizat fostul antrenor al Unirii Păuşeşti-Măglaşi. (L.C.)

Articole Similare

2 Comments

  1. Era si timpul sa ne lase impace sa ne vedem noi de treburile noastre in campionat.Sandu nu e antrenor,la echipa era o marioneta,nu stia sa faca un antrenamnet cu noi,si nici macar echipa nu stia sa o faca,tot noi,jucatorii,o faceam. E vai de capul lui

  2. ….si nu a plecat din cauza rezultatelor,el nici macar nu vroia sa plece,doar ca dupa meciul de sambata la pausesti a fost o cearta foarte mare intre noi,jucatorii,si el. Multi am vrut sa ne lasam din cauza lui,dar a facut o fapta buna ca ne a lasat el,iar acum asteptam sa vina rezultatele sa scapam de la retrogradare. Sanse mai sunt,mai ales ca din retur o sa jucam la pausesti si o sa fie mult mai bine acolo deoarece vin vreo 300 400 de suporteri si ne sustin. Nu asta e adevarata noastra valoare si avem incredere ca putem scapa de la retrogradare.

Lasă un răspuns

Back to top button