Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

LOTRU BREZOI

Vasile Grossu se va „pensiona” la 80 de ani

* tehnicianul echipei de la poalele Ţurţudanului consideră că încă nu a venit momentul să se retragă din activitate, aşa cum ar dori unii aşa-zişi „prieteni”

Unul dintre cei mai longevivi şi, totodată, respectaţi oameni de fotbal din judeţ este Vasile Grossu, antrenor la Lotru Brezoi. Acesta pregăteşte de un an şi jumătate echipa de la poalele Ţurţudanului, dar ultima grupare de calibru pe care a antrenat-o a fost Gloria Buzău, în anul 2005. În vârstă de 65 de ani – etate pe care nu i-ar bănui-o nimeni – tehnicianul care a stat în trecut şi pe banca Chimiei Rm. Vâlcea susţine că o să se retragă din activitatea fotbalistică abia peste un deceniu şi jumătate, spre „dezamăgirea” aşa-zişilor „prieteni”, care nu au altceva de făcut decât să se intereseze de sănătatea lui . „Spre necazul unora care se întreabă de sănătatea mea, aş dori să spun că mai am încă de stat în fotbal. De ce să mă retrag tocmai acum, când consider că mai am multe de învăţat?”, a ţinut să puncteze Vasile Grossu. • Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button