Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

LOTRU BREZOI

Cei mici au luat exemplu celor mari!

* fotbaliştii din nordul judeţului au lovit arbitrii atât la meciul de seniori, cât şi la cel de juniori

Dubla întâlnire cu Damila, atât de la juniori, cât şi cea de la seniori, a stârnit ambiţie în tabăra brezoienilor. Jucătorii Lotrului şi-au dorit să producă surpriza la meciul de seniori, iar la juniori să-şi respecte blazonul şi să se menţină, printr-o victorie, în lupta pentru titlu.

Formaţia de la poalele Ţurţudanului n-a reuşit ce şi-a propus, astfel că pentru eşec s-a răzbunat pe arbitri. Prima victimă, centralul jocului de seniori, Cristi Hoarcă, lovit de Daniel Făsui pe finalul partidei câştigată de Damila la limită, cu 1-0. Jucătorul Lotrului a recurs la această variantă, nemulţumit fiind de o decizie a centralului, care a anulat un gol gazdelor pe motiv de fault în atac. Tot cu lovirea arbitrului s-a încheiat şi meciul de juniori. Constantin Iordache şi Gabriel Ciobanu l-au bătut pe arbitrul meciului încheiat cu scorul de 0-0, printre cei eliminaţi numărându-se şi Tiberiu Dragomir. În urma evenimentelor care-au avut loc, Comisia de Disciplină condusă de Constantin Lazăr (FOTO) a decis: şase etape de suspendare şi penalitate sportivă pentru Daniel Făsui, jucător la echipa mare a Lotrului, două etape de suspendare pentru Tiberiu Dragomir şi câte 16 etape de suspendare pentru fiecare dintre cei doi juniori, Constantin Iordache şi Gabriel Ciobanu, toţi trei jucători la echipa de juniori a Lotrului Brezoi, antrenată de Giuseppe Foltea. 

Fotbaliştii eliminaţi de „Zăpadă” vor sta o etapă pe tuşă 

Meciul-nebun de la Perişani, dintre Posada şi Oltul Ioneşti 2009, încheiat la egalitate, scor 2-2, a fost analizat şi de Comisia de Disciplină a AJF. Aceasta a dat dovadă de indulgenţă în ceea ce-i priveşte pe fotbaliştii sancţionaţi cu cartonaşul roşu de Daniel Demetrescu pe parcursul acestui joc, chiar dacă unele dintre aceste eliminări au survenit şi în baza unor abateri mai grave, de genul bruscării, scuipării sau alergării arbitrului. Toţi cei patru reprezentanţi ai celor două formaţii de Liga a IV-a au primit, pe lângă amendă, câte o etapă de suspendare. Preşedintele Posadei, Daniel Duroi, va sta în runda de sâmbătă, 17 aprilie, în tribună, în aceeaşi situaţie putându-se regăsi şi jucătorul formaţiei din Perişani, Alin Bîzgan, care a fost sancţionat şi el tot cu o etapă de suspendare. Fotbaliştii Oltului, Ovidiu Niculescu şi Octavian Sîrbu au fost pedepsiţi identic de comisie, cu o etapă de suspendare. 

Nova Turist, în criză de efectiv

* formaţia antrenată de Amati a rămas fără doi jucători după meciul cu Flacăra 

Partida disputată pe teren propriu în compania Flacărei Horezu nu a adus nimic bun pentru Nova Turist Rm. Vâlcea. Pe lângă faptul că echipa antrenată de Augustin Amati a pierdut meciul de o manieră categorică, cu 5-0, Nova Turist s-a mai ales şi cu doi jucători suspendaţi. Georgian Mozăceanu şi Gheorghe Roman, doi dintre jucătorii de bază ai grupării patronată de Tavi Păunescu, au fost eliminaţi pentru cumul de cartonaşe în meciul cu horezenii, astfel că ei au ajuns să fie judecaţi de către Comisia de Disciplină a AJF. Aceasta a decis să-i suspende pentru o etapă pe cei doi jucători ai formaţiei ce luptă pentru salvarea de la retrogradare. Altfel, Nova Turist nu a fost singura echipă din Liga a IV-a care-a ajuns la Comisia de Disciplină a AJF. Ionuţ Neacşu de la Voinţa Orleşti s-a ales şi el cu o etapă de suspendare, aceeaşi sancţiune fiind dictată şi în cazul jucătorului Ionuţ Barbu, de la Conexin Runcu.

Articole Similare

One Comment

  1. Imi cer scuze in numele coechipierilor care au lovit arbitrii dupa finalul celor 90 de minute de joc. In nici un caz nu trebuiau sa faca ceea ce au facut! Dar, exista totusi un „DAR” sa se dea arbitrii capabili sa arbitreze, nu copii de 12-13 ani care nu stiu sa tina bine steagul in mana, ce sa mai vorbesc despre offside. In 90 % din cazuri arbitrii isi fac meciul dificil, de aici apar nervii pana se umple paharul, ca doar suntem oameni, dar inca o data spun felul cum au reactionat cei 3 de la echipa de juniori nu este unul nici pe departe normal! Aceste fapte nu au ce cauta in fotbalul juvenil!

    Respect!

Lasă un răspuns

Back to top button